Γιώργος Καράβας για Survivor: «Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα, δεν θα ήθελα να εμπλακώ...»

Κάθετος στις δηλώσεις του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας για Survivor: «Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα, δεν θα ήθελα να εμπλακώ...»

Τις τηλεοπτικές κάμερες συνάντησε σε βραδινή του έξοδο ο Γιώργος Καράβας και μίλησε για όλα τα ενδεχόμενα στο επαγγελματικό του μέλλον, για το ενδεχόμενο μίας πρότασης από το Survivor που εκτυλίσσεται αυτήν την περίοδο, αλλά και για την επιστροφή του GNTM που αναμένεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στις δηλώσεις του πάντως ήταν κάθετος σε ό,τι αφορά το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Καράβας απάντησε αρχικά για το GNTM, λέγοντας ότι: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, αν και εφόσον υπάρξει κάποια ενημέρωση, να είστε σίγουροι ότι θα το μάθετε άμεσα. Ξέρεις αν θα γίνει το GNTM; Ούτε εγώ το ξέρω, οπότε εννοείται ότι δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω κάποιο τέτοιο ρεπορτάζ, καθότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία». Στην συνέχεια οι ρεπόρτερ τον ρώτησαν για το Survivor, με το μοντέλο να απαντάει: «Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα στο Survivor. Δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε τέτοιου είδους πρότζεκτ», βάζοντας έτσι τέλος σε οποιουδήποτε είδους φημολογία θα μπορούσε να ξεκινήσει. Δείτε το απόσπασμα, όπως προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day» στον Alpha:

Η απάντηση του Γιώργου Καράβα στη Μαρία Μπακοδήμου

Πριν από λίγες μέρες, θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει μια ανάρτησή του, ένα βίντεο στο Instagram (δείτε το εδώ) στο οποίο φαινόταν να κάνει μπάνιο γυμνός. Το εν λόγω βίντεο σχολίασε και η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα της εκπομπής της, «Γεια σου», μιλώντας για «ναρκισσισμό», με τον Γιώργο Καράβα ωστόσο να απαντάει στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

«Τι πάει να πει ναρκισσισμός; Με την ίδια λογική όποιος άνθρωπος εκτίθεται στην τηλεόραση είναι ναρκισσιστής. Εγώ προέρχομαι από έναν χώρο, ο οποίος έχει να κάνει με τη μόδα και οι εικόνες τέτοιας αισθητικής στη μόδα είναι πολύ συνηθισμένες. Θεωρώ ότι δεν προσέβαλα κανέναν, δεν υπήρξε κανένα ίχνος γυμνού, είναι μια εικόνα που τη συναντάμε και στην παραλία. Στη δική μου αισθητική αυτό είναι κάτι κινηματογραφικό και άρα, από τη στιγμή που αρέσει σε εμένα, δικό μου είναι το προφίλ, αυτό πρεσβεύω και αν δεν αρέσει σε κάποιον μπορεί να μη με ακολουθεί», δήλωσε μεταξύ άλλων.