«Μου ζήτησαν να....» - Η απαγόρευση που είχε κάνει ο ΣΚΑΙ στην Ιωάννα Μαλέσκου

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου ζήτησαν να....» - Η απαγόρευση που είχε κάνει ο ΣΚΑΙ στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 17/1 καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, κάνοντας μια όμορφη συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της και "έσπασε" τη σιωπή της για πάρα πολύ θέματα που αφορούσαν τα πρώτα της βήματα στην Αθήνα και στον ΣΚΑΙ μετά το Κρήτη tv.

Ανέφερε πως της αρέσει το ζωντανό και θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, σε κάτι όμως που θα της αρέσει και της ταιριάζει. Το γεγονός μάλιστα ότι απέχει τηλεοπτικά, δεν είναι μόνο η κορούλα της, αλλά το ότι δεν έχει δεχτεί μέχρι στιγμής κάποια σωστή για την ίδια πρόταση.

Μεταξύ άλλων μάλιστα, αποκάλυψε πως στον ΣΚΑΙ της είχαν ζητήσει να μην βγάζει το σκυλάκι της, την Μπαλού, στο πάνελ, ωστόσο δεν ανέφερε το λόγο της απαγόρευσης αυτής. Την περίοδο εκείνη που ξαφνικά δεν έβγαζε το σκυλί της στην κάμερα, είχε δεχτεί κιόλας πολλά μηνύματα σχετικά με την "εξαφάνιση της".

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για τον ΣΚΑΙ και το σκύλο της

«Έχω μεγάλη αγάπη με τα ζώα. Μου είναι οικείο και βλέπω και τον κόσμο όταν είναι μέσα στα τηλεοπτικά πλατό πόσο διαφορετικά αισθάνονται. Κάποτε την είχα και εγώ ξεκινώντας, αλλά μετά για άλλους λόγους μου ζήτησαν να μην εμφανίζονται. Δεν είχε συμβεί κάτι, τουλάχιστον να το έχει προκαλέσει η Μπαλού αλλά νομίζω χάλαγε την αισθητική... τώρα ποιον ανθρώπων... Είχα στεναχωρηθεί πολύ. Χαίρομαι πολύ γιατί βλέπω ότι το vibe των ζώων είναι μαγικό, σου αλλάζει όλη τη διάθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Επίσης, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα σχόλια που είχε δεχτεί στα πρώτα βήματα της στον ΣΚΑΙ. Την περίοδο εκείνη όλοι έλεγαν πως είναι "η νέα Μενεγάκη", γεγονός που την είχε στεναχωρήσει όπως εξομολογήθηκε, όμως δεν ήθελε να απαντήσει για να μην υπάρχουν παραπάνω σχολιασμοί.

Δείτε επίσης: «Βγήκε η ψυχή μου...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει