Γιώργος Λαμπάτος: Ξέσπασαν σε κλάματα στο Πρωινό - «Ανατριχιάζω! Παίρνει τη γόπα από κάτω» είπε ο Λιάγκας σοκαρισμένος

«Όταν γύρισα στην εφημερίδα ζήτησα από τον διευθυντή να παραιτηθώ γιατί δεν άντεχα», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος που πήρε την εφημερίδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λαμπάτος: Ξέσπασαν σε κλάματα στο Πρωινό - «Ανατριχιάζω! Παίρνει τη γόπα από κάτω» είπε ο Λιάγκας σοκαρισμένος

Ο Γιώργος Λαμπάτος έχει συγκλονίσει το χώρο της τηλεόρασης και της υποκριτικής με την ιστορία του. Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση που έχει ως αποτέλεσμα να σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ζει με 220 ευρώ το μήνα και δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα βασικά. Μάλιστα, του είχαν κόψει το ρεύμα για 1,5 χρόνο. Μένει σε ένα υπόγειο 15τμ μαζί με το σκυλάκι του και πολλές φορές δεν έχει χρήματα να πάρει ούτε ψωμί - δείτε εδώ την συγκλονιστική του συνέντευξη.

Σήμερα Τετάρτη 17/1 στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μίλησε ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη και τους σόκαρε όλους με τα όσα περιέγραψε σχετικά με τα όσα βίωσε όταν μπήκε στο σπίτι του αλλά και όσα του αποκάλυψε ο Γιώργος Λαμπάτος για την ζωή του.

Τα κλάματα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λαμπάτο

Μάλιστα, ο Νίκος Νικόλιζας ξέσπασε σε κλάματα όταν εξομολογήθηκε πως: «Κάθισα χθες εκεί περίπου 3 ώρες, έκλαιγα σαν μικρό παιδί και όταν γύρισα πίσω στο γραφείο ζήτησα από τον διευθυντή να σηκωθώ να φύγω, να παραιτηθώ γιατί δεν άντεχα. Είχα κάποια χρήματα που του τα έδωσα στο τέλος της συνέντευξης. Ο άνθρωπος άρχισε να κλαίει πάνω στον ώμο μου. Δεν μπορούσα να μην το κάνω. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αν δεν τον βοηθήσει η πολιτεία και τα σωματεία θα έχουμε μια νέα περίπτωση Ρένας Παγκράτη και Γκόλφη. Περιμένουν από μέρα σε μέρα να του κόψουν ξανά το ρεύμα».

Μάλιστα, "λύγισαν" όλοι στο πλατό του Πρωινού και δάκρυσαν, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει:

«Είπε δεν μπορώ να πάω σε μια πρεμιέρα ούτε να δώσω λεφτά σε μία ταξιθέτρια. Το λέω και θέλω να κλάψω. Ανατριχιάζω! Αξιοπρέπεια ανθρώπου, μπορεί να μην έχει να φάει, μπορεί... συγκινούμαι ειλικρινά να παίρνει τη γόπα από κάτω για να την καπνίσει και η αξιοπρέπειά του, πόσο καλός άνθρωπος είναι, που άλλοι έχουν λεφτά και είναι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες και αυτός ένας φτωχός άνθρωπος, ήθελε να πάει θέατρο και λέει να μη δώσω στην ταξιθέτρια; Να ποιος είναι καλός άνθρωπος».