Γιώργος Σαμπάνης: Έγινε πολυπλατινένιος και το γιόρτασε με τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή – Δείτε φωτογραφίες

Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Μία ξεχωριστή βραδιά για τον Γιώργο Σαμπάνη ήταν εκείνη της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, καθώς τότε ήταν προγραμματισμένη prive εκδήλωση για την απονομή πολυπλατινένιου δίσκου για το άλμπουμ του «Λες και με ξέρεις». Εξυπακούεται πως το «παρών», στο κέντρο όπου εμφανίζεται αυτήν την περίοδο με την Δέσποινα Βανδή, έδωσαν αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι τραγουδιστές, που θέλησαν να τον τιμήσουν. Μία παρουσία ωστόσο ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος...

Η Ιωάννα Σαρρή τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, με ένα εντυπωσιακό ξώπλατο ροζ φόρεμα και γουνάκι στα μανίκια, που κατέληγαν τυλιγμένα γύρω από τη μέση του αγαπημένου της. Ο Γιώργος Σαμπάνης χαμογελούσε κρατώντας αγκαλιά την επί δύο χρόνια σύντροφό του, την οποία γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την παρουσία της στο GNTM και πλέον είναι σταθερά στο πλευρό του σε κάθε βήμα. Το ζευγάρι γενικά κρατάει διακριτική στάση απέναντι στα Μέσα, αλλά δεν κρύβει τον έρωτά του.

Γιώργος Σαμπάνης Ιωάννα Σαρρή
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Πάντα στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη η Ιωάννα Σαρρή

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης, ανάμεσα στους θαμώνες του εκάστοτε νυχτερινού κέντρου συχνά θα βρίσκεται και η σύντροφός του. Η σχέση τους εξελίσσεται όμορφα, αν και τους προηγούμενους μήνες ο τραγουδιστής δεν είχε διστάσει να εξομολογηθεί πόσο άβολο ήταν να κυκλοφορούν φήμες πως η σύντροφός του είναι έγκυος. Όταν ερωτήθηκε πάντως πόσο ερωτευμένος μαζί της είναι, από το 1 ως το 10, είχε απαντήσει χωρίς δισταγμό: «10/10!».

Αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» στη μεγάλη βραδιά του έδωσαν κι άλλοι άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής, μεταξύ αυτών ο Αντώνης Ρέμος, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Μαριλένα Ανιμάντο και ο Γιάννης Ρουσσουνέλος από τους Kings, ενώ στο νυχτερινό κέντρο βρισκόταν ο Γιώργος Καράβας, μαζί με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού. Την απονομή του δίσκου έκανε η CEO της Cobalt Music, Άννα-Μαρία Αντύπα, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν o ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Νικόλας Ράπτης. Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:

Γιώργος Σαμπάνης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Γιώργος Σαμπάνης Άννα Μαρία Αντύπα Νικόλας Ράπτης
Ο τραγουδιστής με την CEO της Cobalt Music, Άννα-Μαρία Αντύπα και τον Νικόλα Ράπτη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας