Νέα σπόντα από τον Γιώργο Λιάγκα στην Ελένη Βουλγαράκη: «Έφυγες από το Σαββατοκύριακο και βρήκες ζωή, ήσουν μαγκούφα»

Σαφές υπονοούμενο για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νέα σπόντα από τον Γιώργο Λιάγκα στην Ελένη Βουλγαράκη: «Έφυγες από το Σαββατοκύριακο και βρήκες ζωή, ήσουν μαγκούφα»

Δεν λέει να την αφήσει σε ησυχία, αφού μέρα παρά μέρα θα πετάξει και μία σπόντα στη συνεργάτιδά του. Μία απολαυστική στιχομυθία είχαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Βουλγαράκη με αφορμή μία συνέντευξη του Φάνη Λαμπρόπουλου, με τον οποίο εκείνη συνεργάζεται στο ραδιόφωνο. Το κλίμα ήταν εύθυμο από νωρίς, με τον παρουσιαστή να τη ρωτάει: «Τι κάνεις τα βράδια και αργείς να ξυπνήσεις», υποστηρίζοντας ότι καθυστερεί στο ραδιόφωνο το τελευταίο διάστημα που ακούγεται έντονα πως είναι σε σχέση με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μεσολάβησαν οι δηλώσεις του Φάνη Λαμπρόπουλου, με τον Γιώργο Λιάγκα να του πλέκει το εγκώμιο για την ευφυΐα και το χιούμορ του, υποστηρίζοντας ότι αξίζει μία θέση στην τηλεόραση. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους, μπορεί να κάνει ωραία τηλεόραση. Είναι αυτοσαρκαστικός, ταπεινός. Εγώ σας ακούω λόγω της ευφυΐας του Φάνη. Μην το πάρεις προσωπικά».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 17/1: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Η νέα σπόντα του Γιώργου Λιάγκα στην Ελένη Βουλγαράκη για τη σχέση της

Σε εκείνο το σημείο ήταν... λογικό η Ελένη Βουλγαράκη του να του ζητήσει εξηγήσεις, με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντάει: «Εγώ εσένα σε έχω και εδώ. Οπότε σε χαίρομαι εδώ. Μην το πάρεις προσωπικά αλλά ο Φάνης είναι που δίνει τον τόνο στην εκπομπή. Δυστυχώς σας ακούω κι εσάς! Έλα βρε Ελένη μου, έχεις παράπονο από εμένα τώρα… Που σου έφτιαξα τη ζωή, που έφυγες από το Σαββατοκύριακο (σ.σ. ήταν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι») και βρήκες ζωή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρήκες… Όσο ήσουν στο Σαββατοκύριακο, μαγκούφα ήσουν».

Το υπονοούμενο ήταν ξεκάθαρο για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, με την Ελένη Βουλγαράκη να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι κοιμάται καλύτερα και είναι ξεκούραστη, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην το αφήνει να πέσει κάτω και να κλείνει τη στιχομυθία τους: «Σου γνώρισα τον ύπνο λοιπόν. Καλούς απογόνους με τον ύπνο». Δείτε το απόσπασμα: