Φαίη Σκορδά σε Άγγελο Βουράκη: «Με έφερες σε πολύ δύσκολη θέση!» - Τι συνέβη εκτός του πλατό του Fay's Time;

«Έτσι είμαι!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά σε Άγγελο Βουράκη: «Με έφερες σε πολύ δύσκολη θέση!» - Τι συνέβη εκτός του πλατό του Fay's Time;

Με ένα παράπονο έκανε έναρξη στο Fay's Time η Φαίη Σκορδά την Τετάρτη 17/1 με την παρουσιάστρια να αναφέρει δημόσια την κίνηση του Άγγελου Βουράκη, που αφενός της άρεσε και αφετέρου την έφερε σε δύσκολη θέση.

Πιο αναλυτικά, η Φαίη Σκορδά έκανε γνωστό πως την προηγούμενη ημέρα, Τρίτη 16/1 είχε βγει για φαγητό με μια αγαπημένη της φίλη. Στο τραπέζι της μάλιστα η παρουσιάστρια κάλεσε και τον Άγγελο Βουράκη.

Παρά το γεγονός, πως το κάλεσμα ήταν της παρουσιάστριας, ο δικηγόρος που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της - πήρε την πρωτοβουλία - και κέρασε το τραπέζι. Από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά τόνισε, πως δε μπορεί να ''συνέλθει'' μετά από αυτό το συμβάν.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Ποιος της έστειλε τα 201 κόκκινα τριαντάφυλλα!

Η αμηχανία της Φαίης Σκορδά με την κίνηση του Άγγελου Βουράκη

Φ.Σ: Αγγελούκο μου, θα σε μαλώσω. Από χθες δεν μπορώ να συνέλθω με αυτό που έκανε. Είχα μια συνάντηση, ήθελα να δω μια φίλη μου και του λέω κάτσε κι εσύ λίγο μαζί μας τέλος πάντων. Κατέληξε να πληρώσει το τραπέζι, ακόμα στο σκέφτομαι, δε μπορώ να συνέλθω! Είναι large, αλλά ήταν προσκεκλημένη μου. Με έφερες σε πολύ δύσκολη θέση.

Α.Β.: Είμαι έτσι. Εγώ έχω μια ευγένεια που δεν μου το επιτρέπει. Κάτσαμε δύο κυρίες και έπρεπε να της κεράσω.

Φαίη Σκορδά - Άγγελος Βουράκης

Η κοινή έξοδος Σκορδά και Βπουράκη στα μπουζούκια

Το βράδυ της Παρασκευής 17/11 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου στα μπουζούκια και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να διασκεδάσει, να χορέψει και να τραγουδήσει μέχρι το πρωί. Ανάμεσα στο κοινό, όμως, εντοπίστηκε και η Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, η οποία σπάνια πραγματοποιεί τέτοιου είδους εξόδους.

Βρέθηκε εκεί μαζί με τους συνεργάτες της και φωτογραφήθηκε για το youweekly.gr μαζί με τον Άγγελο Βουράκη που βρίσκεται δίπλα της καθημερινά στο Fay's Time, ενώ λίγα τραπέζια πιο δίπλα ήταν και η Σάσα Σταμάτη, που την χαιρέτησε, έμεινε μαζί της για να συζητήσουν και οι δυο τους πόζαραν επίσης στον φακό μας.

Οικονομόπουλος πρεμιέρα μπουζούκια

Σκορδά μπουζούκια

Σκορδά Βουράκης μπουζούκια