Μαντώ: «Έχω χωρίσει σύντροφο που δεν ενέκριναν τα παιδιά μου»

Τι αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στη Eurovision και για το φόρεμα που συζητήθηκε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαντώ: «Έχω χωρίσει σύντροφο που δεν ενέκριναν τα παιδιά μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA παραχώρησε η Μαντώ, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για την περίοδο των 90s και τη Eurovision, καθώς και για τους συντρόφους της, που πάντα πρέπει να έχουν έγκριση από τα παιδιά της. Αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τα σημερινά επαγγελματικά της σχέδια, που τη βρίσκουν να κάνει συναυλίες με άρωμα προηγούμενων δεκαετιών.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα: «Κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ετοιμάζω τα καινούργια μου τραγούδια αλλά κάνω και συναυλίες με τη γνωστή ομάδα των '90s: Μπίγαλη, Βόσσου και Πωλίνα. Η εποχή τότε ήταν ανέμελη, ο κόσμος άκουγε περισσότερο μουσική από τώρα, γι' αυτό δεν γίνονται πολλές επιτυχίες. Τα τελευταία χρόνια πόσες μεγάλες επιτυχίες έχουν γίνει; Ελάχιστες».

Στη συνέχεια η Μαντώ δήλωσε ότι θα μπορούσε να κυνηγήσει το όνειρο της στην Αμερική: «Είχα υπογράψει με την Columbia Records. Πιστεύω ότι γεννήθηκα για να κάνω πράγματα στην Αμερική, η φωνή μου από φυσικού της αυτά τα γυρίσματα και τη χροιά. Το 2000 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι μου η Jessica Simpson, το οποίο έγινε διπλά πλατινένιο και πήραμε βραβείο MTV. Αν ήμουν εκεί τότε και παρέμενα, θα είχε γίνει αυτό. Τότε μπήκα σε πολύ μεγάλα “γήπεδα”».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 17/1: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Τι αποκάλυψε η Μαντώ για τη Eurovision

Η κουβέντα πήγε στη Eurovision, και στο φόρεμα που συζητήθηκε, με την Μαντώ να αποκαλύπτει: «Το φόρεμα της Eurovision το έχω ακόμα και το έχω φορέσει ακόμα μια φορά που έκανα τον εαυτό μου στο “YFSF”. Η ιδέα για τη Eurovision δεν ήταν δική μου, γιατί είχα γεννήσει πριν από 10 μήνες τον γιο μου και είπα “πού να πάω τώρα, ακόμα θηλάζω”. Δεν είμαι αρνητική στο να ξαναπάω στη Eurovision, είναι ένας όμορφος μουσικός διαγωνισμός, δεν ξέρω όμως αν θα ήθελα να συμμετέχω ως τραγουδίστρια ή ως συνθέτρια. Και τα δύο θα με ενδιέφεραν».

Όσον αφορά την οικογένειά της δήλωσε: «Τα παιδιά μου έχουν ταλέντο στη μουσική, πήραν το μικρόβιο, αλλά δεν τους αρέσει να εκτίθενται. Εννοείται ότι θα πάρω την γνώμη τους για κάποιον σύντροφό μου και αν δεν τον εγκρίνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω. Έχει συμβεί, και χώρισα. Θα παντρευόμουν ξανά με την έννοια της συμβίωσης, δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία να πάω στην εκκλησία και να φορέσω νυφικό».

Κλείνοντας μίλησε και για τη μεγάλη της αγάπη, που είναι η ιστορία: «Ασχολούμαι πολύ με έναν άλλον τομέα, που δεν ξέρει ο κόσμος. Διαβάζω πολλή ιστορία και αρχαιολογία. Θα ήθελα κάποια στιγμή να το σπουδάσω και να πάρω πτυχίο πάνω σε αυτό».