Σίσσυ Τουμάση: «Με τον Αργύρη Πανταζάρα παντρευτήκαμε την πρώτη φορά που κοιταχτήκαμε στα μάτια»

Η εξομολόγηση για τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Τουμάση, καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή τη συμμετοχή της στην σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας». Μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της με τον Αργύρη Πανταζάρα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης κάτω από άκρα μυστικότητα μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης.

Όπως είπε αρχικά: «Με τον Αργύρη Πανταζάρα “παντρευτήκαμε” τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας στον άλλον στα μάτια και είπαμε ότι είμαστε μαζί. Ήταν καθαρό από την αρχή. Συνήθως ψάχνουν να βρουν την αιτία γιατί έγινε ο γάμος, μήπως έμεινα έγκυος, μήπως κάτι συνέβη και παντρευτήκαμε τόσο ξαφνικά. Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαι έγκυος».

Δείτε επίσης: Τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης 16/1: Ποιος έκανε 2,1% - Πόσο έφτασε το Survivor απέναντι από το MasterChef

Σίσσυ Τουμάση

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Τουμάση για τον γάμο της και την απώλεια των γονιών της

Και συνέχισε: «Παντρευτήκαμε γιατί απλά το θέλαμε πάρα πολύ. Αυτό αισθανθήκαμε και αυτό θελήσαμε να κάνουμε. Η μητέρα μου είχε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και είχε έρθει εδώ με τον διωγμό που έγινε στους Έλληνες το 1964. Ήθελα πολύ να γίνει εκεί για τη μνήμη της. Την ένιωθα κοντά μου την μέρα του γάμου μου. Ένιωθα ότι είναι εκεί. Θέλαμε να είναι μία δική μας γιορτή που να συνδυαστεί με ένα ταξίδι, να έχουμε κοντά μας τους πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους. Δεν ήμασταν σε φάση να ανοιχτούμε, μετά ίσως κάνουμε μία γιορτή εδώ, για περισσότερο κόσμο».

Όσον αφορά την απώλεια της μητέρας της, η ηθοποιός δήλωσε: «Επειδή έχασα τους γονείς μου αρκετά νωρίς, με μεγάλωσα εγώ, έγινα αρκετά νωρίς μητέρα και πατέρας του εαυτού μου. Είμαι μία οικογένεια από μόνη μου, έτσι το αισθάνομαι. Ο Αργύρης είναι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου, τα πάντα. Ένα παιδί θα το ήθελα πολύ κάποια στιγμή, αλλά δεν τα ορίζουμε αυτά τα πράγματα».