O Αντρέας Μικρούτσικος «διέγνωσε» για Αλέξη Κούγια: «Τρέφει μεγάλη καψούρα για την Εύη Βατίδου»

Η τοποθέτηση που έφερε αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
O Αντρέας Μικρούτσικος «διέγνωσε» για Αλέξη Κούγια: «Τρέφει μεγάλη καψούρα για την Εύη Βατίδου»

Την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είπε ο Αλέξης Κούγιας, που ταυτίζεται με εκείνη της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τον Αντρέα Μικρούτσικο. Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο ποινικολόγος, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το θέμα θέλησε να τοποθετηθεί.

Όπως είπε αρχικά στο απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή Super Κατερίνα: «Συμφωνώ απολύτως με την άποψη της πρώην συζύγου μου. Είναι καθαρή τοποθέτηση μιας μητέρας η οποία βασανίστηκε, γιατί έκανε δυο παιδιά 9 μήνες. Είναι διαφορετική η προσέγγιση μιας μητέρας που έχει γεννήσει δυο παιδιά, που δεν είναι πολιτικός, από αυτήν που κάνουν κάποιοι που δήθεν έχουν προχωρημένες απόψεις».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 17/1: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Και συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι υπέρ του γάμου μεταξύ των ομοφύλων, είναι δικαίωμά τους, θα λύσει πολλά προβλήματα κληρονομικού δικαίου. Τα προβλήματα των δύο ομοφύλων, όσον αφορά στο οικογενειακό δίκαιο τα λύνει και το σύμφωνο συμβίωσης, γιατί πρέπει να πάνε στην εκκλησία; Βεβαίως η εκκλησία αποφάσισε να μην ευλογήσει τέτοιο γάμο, οπότε θα είναι γράμμα κενό στην Ελλάδα»

Η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια που έφερε την αντίδραση του Αντρέα Μικρούτσικου

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε για το θέμα της υιοθεσίας αμέσως μετά: «Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Και στις δύο περιπτώσεις που θα εμφανίζονται ως οι γονείς των παιδιών που θα υιοθετηθούν, υπάρχει ένα ερώτημα. Όταν θα πρέπει να ενημερωθούν τα παιδιά για τον τρόπο που αποκτώνται, ποια θα είναι η απάντηση; Και τι θα προκαλέσει στην ποιοτική εξέλιξη της προσωπικότητας, είτε ενός αγοριού, είτε ενός κοριτσιού. Σκεφτείτε τις κοινωνιολογικές συνέπειες σε ένα σχολείο. Τι θα πει εκεί;».

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι συνεργάτες της εκπομπής για να σχολιάσουν την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να διαφωνεί ξεκάθαρα και να το εκφράζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. «Απ' όλο αυτό που άκουσα απ' τον Αλέξη, αυτό που μπορώ να διαγνώσω με βεβαιότητα είναι ότι τρέφει μεγάλο έρωτα για την Εύη, τίποτα άλλο. Καψούρα!», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, αλλά δεν θέλησε να αναλύσει παραπάνω αυτή τη σκέψη του.