Kate Middleton: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Η ανακοίνωση του παλατιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ξαφνική είδηση για την υγεία της Kate Middleton έγινε γνωστή την Τετάρτη 17/1 μέσα από μία αναλυτική ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι αναφέροντας, πως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Τρίτη 16/1.

Πιο αναλυτικά, η ίδια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία μάλιστα είχε προγραμματιστεί εδώ καιρό. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η Kate Middleton είναι μια χαρά στην υγεία της, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 με 14 ημέρες. Τέλος θα αναλάβει ξανά τα καθήκοντά της μετά το Πάσχα.

Δείτε επίσης: H Kate Middleton έχει 10 βασικά stylish tricks που ακολουθεί πιστά

Τι συνέβη με την υγεία της Kate Middleton

Η απόφαση που πήρε ο Ουίλιαμ για τον Τζορτζ και η Κέιτ υποφέρει

Ένα ζήτημα για το οποίο τσακωνόντουσαν χρόνια η Κέιτ Μίντλετον με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, τελικά βρήκε λύση! Η λύση αυτή ωστόσο, έχει "τσακίσει" την πριγκίπισσα, αφού τελικά πέρασε η απόφαση του συζύγου της, με αποτέλεσμα να είναι άσχημα ψυχολογικά.

Το ζήτημα αυτό αφορούσε τον πρωτότοκο γιο τους, Τζορτζ, ο οποίος είναι δεύτερος σε σειρά για την διαδοχή του θρόνου. Η Κέιτ έχει συζητηθεί πολλές φορές για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, αφού είναι παντού παρούσα και ιδιαίτερα τρυφερή μαζί τους.

Όπως γράφουν τα Βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πάρθηκε η απόφαση από τον Πρίγκιπα, ο Τζορτζ να μπει εσώκλειστος στο Eton College όταν θα φτάσει στην ηλικία των 13 ετών. Η Κέιτ Μίντλετον λοιπόν είναι συντετριμμένη με την σκέψη αυτή - όταν και αν γίνει - καθώς όπως έγινε γνωστό η ίδια είχε δεχθεί σχολικό εκφοβισμό στο πρώτο της οικοτροφείο.

«Η Κέιτ διαφωνούσε για πολύ καιρό με τον σύζυγό της για το κολέγιο, παρόλο που είναι παράδοση. Η Κέιτ πιστεύει ότι το να τον στείλουν σε ένα τόσο αυστηρό ίδρυμα δεν συμβιβάζεται με τις προσπάθειές τους να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία. Επιπλέον, θα της λείψει απελπισμένα ο Τζορτζ. Εκείνη και ο Γουίλιαμ μάλωναν γι' αυτό για χρόνια, αλλά τελικά κέρδισε ο πρίγκιπας», ανέφερε στο In Touch Weekly βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο σχολείο είχαν σπουδάσει τόσο ο ίδιος ο Ουίλιαμ, όσο και ο αδερφός του Χάρι. Όπως και να έχει η Κέιτ και ο Ουίλιαμ έχουν ήδη επισκεφθεί το σχολείο και κάνουν σχέδια για να στείλουν εκεί τον 10χρονο Τζορτζ όταν φτάσει τα 13.