Γιάννης Σπαλιάρας: «Ντρέπεται, αλλά αφού έμπλεξε μαζί μου...» - Η ξεκάθαρη απάντηση για την πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Της έκανε τελικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Σπαλιάρας: «Ντρέπεται, αλλά αφού έμπλεξε μαζί μου...» - Η ξεκάθαρη απάντηση για την πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 18/1 με το μοντέλο να απαντάει για πρώτη φορά ανοιχτά στις πρόσφατες φήμες που ήθελαν να κάνει το επόμενο βήμα με τη σύντροφό του.

Ανοιχτά και ξεκάθαρα απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας τονίζοντας, πως έχει διαβάσει τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν για την προσωπική της ζωή, ωστόσο δεν ισχύει το γεγονός πως έχει κάνει πρόταση γάμου στην καλή του.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν η κοπέλα νιώθει άβολα με το κομμάτι της δημοσιότητας και το γεγονός, πως ασχολούνται με την προσωπική του ζωή ο ίδιος απάντησε πως η σύντροφός του προσπαθεί να τη συνηθίσει (δείτε εδώ την πρώτη κοινή τους έξοδο).

Η απάντηση του Γιάννη Σπαλιάρα στις φήμες γάμου

«Το είδα και εγώ το πρωί. Βρέθηκα προ εκπλήξεως. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε κιόλας, έχω διαβάσει και χειρότερα. Η σύντροφος μου με ρώτησε πως προέκυψε το δημοσίευμα. Ντρέπεται πολλές φορές αλλά αφού έμπλεξε μαζί μου... Έχω στο μυαλό μου στο μέλλον για πρόταση γάμου. Θα την κάνω ιδιωτικά και να είναι όμορφη», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η πρώτη συνέντευξη μαζί με τη σύντροφό του

«Είμαι λίγο αγχωμένη», είπε η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα.

«Δεν έχει συνηθίσει στις κάμερες, αλλά όλα καλά. Κάνουμε ότι κάνουν και όλα τα ζευγάρια. Μετά από ένα χρόνο βγήκε φυσιολογικά προς τα έξω», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Ούτε εγώ ήθελα να βγει κάτι τέτοιο προς τα έξω», συνέχισε η κοπέλα του.

«Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις για το αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα», είπε τέλος ο Γιάννης Σπαλιάρας πριν από λίγο καιρό στο Happy Day.