Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τις δίδυμες κόρες τους! Οι δραστηριότητες και η παρατήρηση

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/chrismpo
Instagram/chrismpo

Ένα όνειρο είναι η κάθε μέρα που περνάει για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, καθώς βλέπουν τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, να μεγαλώνουν και σιγά-σιγά να αναπτύσσουν τη δική τους προσωπικότητα. Το πρωί της Τετάρτης 17/1 ήταν η στιγμή για ένα ακόμα μεγάλο βήμα για τις δίδυμες, καθώς πήγαν για πρώτη φορά στο σχολείο, έχοντας φυσικά την επιτήρηση της μαμάς.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν γινόταν να χάσει αυτή τη μέρα, βρέθηκε μαζί τους στον βρεφονηπιακό σταθμό και τις παρακολουθούσε, από την επιτρεπόμενη απόσταση που υπάρχει για όλους τους γονείς. Η Αριάνα και η Φιλίππα δεν επέστρεψαν με... άδεια χέρια από τη μεγάλη μέρα, αλλά έφεραν η καθεμία από μία χειροτεχνία σε πιάτο για τους αγαπημένους τους γονείς. «Πάμε κι εμείς σχολείο πια. Με τη μαμά μας βέβαια προς το παρόν έξω από την αίθουσα μέχρι να προσαρμοστούμε. Αχ, μεγαλώσαμε» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα. Μόνο που το ύφος και ο τρόπος που γράφτηκε το μήνυμα, έφερε αντιδράσεις και παρατηρήσεις.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Το τραγικό φινάλε - Οι 4 ήρωες που πεθαίνουν

Οι τσάντες της Αριάνας και της Φιλίππας
Το μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα από τον βρεφονηπιακό σταθμό
Χριστίνα Μπόμπα χειροτεχνίες

Η παρατήρηση που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα από follower

Ανάμεσα στα χιλιάδες μηνύματα που δέχτηκε η γοητευτική influencer, ήταν και μία μητέρα, η οποία μεγαλώνει επίσης παιδιά στην ηλικία των δικών της. Όπως της τόνισε, στα σεμινάρια γονεϊκότητας που κάνει, είναι βασικό να μην μιλάνε στα παιδιά τους στον Α' πληθυντικό, αφού δεν είναι μία δραστηριότητα που έκαναν όλοι μαζί στην προκειμένη: Τα παιδιά της πήγαν σχολείο εκείνη την ημέρα, όχι η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάζοντάς το, παραδέχτηκε πως η μητέρα είχε δίκιο σε αυτά που της έγραφε, γι' αυτό και το ανέβασε στις ιστορίες της. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η μόνη που κάνει αυτό το «λάθος», αλλά χιλιάδες μητέρες το κάνουν από αγάπη, και ίσως η Χριστίνα Μπόμπα συγκεκριμένα έχει ένα «άλλοθι» παραπάνω, καθώς έχει μιλήσει για τις αγωνίες και τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να γίνει μητέρα.

Το μήνυμα που δέχτηκε από follower