Δανάη Μπάρκα: «Σήμερα είναι μια λίγο δύσκολη ημέρα για εμένα...» - Ανησυχία με την ανακοίνωση της στον αέρα του ''Πάμε Δανάη''

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Σήμερα είναι μια λίγο δύσκολη ημέρα για εμένα...» - Ανησυχία με την ανακοίνωση της στον αέρα του ''Πάμε Δανάη''

Η Δανάη Μπάρκα έκανε έναρξη την Πέμπτη 18/1 στο Πάμε Δανάη με όχι τόσο ανεβασμένη διάθεση θα λέγαμε. Πολύ σύντομα μάλιστα πέρασε σε μία δυσάρεστη ανακοίνωση προς τους τηλεθεατές της με το πρόσωπο της να μαρτυράει, πως κάτι της έχει συμβεί.

Έτσι λοιπόν είδαμε την παρουσιάστρια να ζητάει προκαταβολικά συγγνώμη από το κοινό της, καθώς η σημερινή ημέρα είναι αρκετά δύσκολη για εκείνη. Για την ώρα η Δανάη Μπάρκα δεν ήθελε να κάνει πιο συγκεκριμένες αποκαλύψεις.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ωστόσο η Δανάη Μπάρκα υποσχέθηκε στους τηλεθεατές, πως θα μοιραστεί μαζί τους αυτό - το δυσάρεστο γεγονός - που της έχει συμβεί και της έχει στερήσει το χαμόγελό της.

Δείτε επίσης: «Μου έστειλε στις 3:20 "Αγάπη μου, τι θα κάνουμε το βράδυ;" λέω "παιδιά φτιάξτε και νυφικό" και...» - Η Δανάη Μπάρκα "έσπασε" τη σιωπή της για την προσωπική της ζωή

Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

«Εγώ να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη, γιατί σήμερα είναι μια λίγο δύσκολη ημέρα για εμένα, που θα μοιραστώ τις επόμενες ημέρες τι έχει συμβεί. Οπότε η διάθεση μου είναι λίγο περίεργη και σας ζητώ συγγνώμη αν είμαι λίγο περίεργα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα τα πούμε όλα, θα μου φτιάξει η τετράδα της καρδιάς μου τη διάθεση, όπως και εμείς σε εσάς.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα πάντα πόσω μάλλον σε τέτοιες στιγμές πιο ιδιαίτερες», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Η περίεργη ανάρτησή της πριν από λίγες ημέρες

"2 μέρες με κλειστό κινητό.

Ναι,για εμένα αυτό είναι ένα κατόρθωμα που όταν το μοιράστηκα με την παρέα μου δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω.

Αντιθέτως, όχι απλά τα κατάφερα αλλά έκλεισα το κινητό μου Παρασκευή απόγευμα και το άνοιξα Κυριακή μεσημέρι και μάλιστα σκοπεύω να το καθιερώσω και να συμβαίνει πιο συχνά.

Άγχη,αγωνίες,πολλοί άνθρωποι,φωνές,τοξικότητα,
άσχημες ειδήσεις,θάνατοι,ασήμαντες πληροφορίες,αρρώστιες,στρές,σχόλια,εντάσεις…όλα αυτά είναι λίγα απ όσα γεμίζουν το μυαλό μας καθημερινά. Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν,ένιωσα ότι με πνίγει αυτή η καθημερινότητα και εν μια νυκτί αποφάσισα να βρώ ένα μέρος,να πάω να αναπνεύσω οξυγόνο και να διαβάσω.

Έσβησα λοιπόν την “μηχανή”, έδιωξα για ένα εικοσιτετράωρο οποιαδήποτε ευθύνη έχω κάθε μέρα επάνω μου και χάθηκα στον κόσμο μου ή έστω στον έναν κόσμο απο τους πολλούς που έχω ανάγκη-όπως όλοι.

Το μοιράζομαι γιατί σε εμένα αυτό λειτούργησε και γύρισα πιο ανακουφισμένη,άρα αν ένας/μία απο εσάς είναι σε μια φάση περίεργη και θέλει να βρει τι τον απασχολεί ή πώς θα το λύσει ,το να περάσεις λίγο χρόνο μόνος σου ή με κάποιον που μπορείς να μοιραστείς την σιωπή και το ταξίδι,αυτή η εξαφάνιση είναι η ιδανική λύση.

Όσο πιο σοβαρά παίρνουμε τα-ασήμαντα εντέλει- καθημερινά μας θέματα,τόσο πιο κοντά είμαστε στο κρασαρισμα του οργανισμού μας.
Να υπενθυμίζουμε λοιπόν συχνά σε εμάς ότι το μόνο σημαντικό είναι η υγεία και οι στιγμές που μας κάνουν να νιώθουμε γεμάτοι.

Όλα τα αλλά,έρχονται,φεύγουν,ξεχνιούνται,περνάνε,
λύνονται,χάνονται στο χρόνο.
Την ψυχή μας και τίποτα άλλο.

Υ.Γ :είστε απίστευτα υπέροχοι & σας ευχαριστώ για τα μηνύματα “ανησυχίας”.
Να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε όσο μπορείτε.", έγραψε η Δανάη Μπάρκα στο instagram.