Άννα Φόνσου: «Σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από αυτή τη ζωή!» - Μετά το Λαμπάτο αποκαλύφθηκαν οι πολύ δύσκολες στιγμές διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού

«Δεν οφείλουμε να ξέρουμε για τον Λαμπάτο! Δεν είχε ένα φίλο να έρθει να μας πει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άννα Φόνσου: «Σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από αυτή τη ζωή!» - Μετά το Λαμπάτο αποκαλύφθηκαν οι πολύ δύσκολες στιγμές διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού

Η Άννα Φόνσου παραχώρησε δηλώσεις την Πέμπτη 18/1 στο Πρωινό με την ηθοποιό να μιλάει για την πολύ πρόσφατη είδηση σχετικά με την οικονομική κατάρρευση του Γιώργου Λαμπάτου, που ζει σε πολύ άσχημες οικονομικά συνθήκες.

Ο ηθοποιός παραχώρησε νωρίτερα στην εκπομπή την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την έκταση, που πήρε η είδηση για την κατάστασή του (δείτε εδώ όσα είπε συγκινημένος). Στη συνέχεια, λοιπόν η Άννα Φόνσου τον κάλεσε για μια ακόμη φορά να έρθει σε επαφή μαζί της και με το Σπίτι του ηθοποιού.

Στην συνέχεια η ιδρύτρια του ''Σπίτι του ηθοποιού'' τόνισε δημόσια το μεγάλο έργο που προσφέρουν στους Έλληνες ηθοποιούς και στη συνέχεια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της.

Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Λαμπάτο και το Σπίτι του ηθοποιού

«Ο Γιώργος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, δεν έχει τύχει να δουλέψω μαζί του και δε ζήτησε ποτέ τη βοήθειά μας αν και καθόμαστε πολύ κοντά. Υπάρχουν και ηθοποιοί, που δεν ξέρουν τι είναι το σπίτι του ηθοποιού. Το Σπίτι του ηθοποιού είναι ένα ίδρυμα πιστοποιημένο. Ο Λαμπάτος μπορεί να έρχεται εδώ να πίνει, μόλις αδειάσει δωμάτιο να κοιμάται σε εμάς. Να ψάξουμε να του βρούμε δουλειά.

Έχω στείλει σε παραγωγούς γράμματα να δουν τους 30 ηθοποιούς, που μένουν εδώ και να τους βρούνε δουλειά. Δεν έχει έρθει κανένας.

Αυτή τη στιγμή το Σπίτι του ηθοποιού συντηρεί μια ηθοποιό πάρα πολύ διάσημη, η οποία σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από αυτή τη ζωή κα εγώ κάθε μέρα χωρίς να κάνω την ηρωίδα, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να της κάνουμε τη ζωή στους τελευταίους μήνες καλύτερη. Είναι πολύ νέα.

Εκτός από αυτούς κάθε μεσημέρι τρέχει το αυτοκίνητό μου με παιδιά από εδώ και πηγαίνουμε σε ηθοποιούς, που δε μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι. Αυτές τις υποχρεώσεις δεν τις λέμε για να μας δώσετε ένα μπράβο.

Είπα ότι δεν οφείλουμε να ξέρουμε για τον Λαμπάτο! Που να ξέρουμε εμείς ανάμεσα σε 10.000 ηθοποιούς ποιος περνάει άσχημα; Επειδή έχεις και πολιτική σκέψη σου λέω το εξής...Εδώ και 4 χρόνια κάνω αιτήσεις και στα κρατικά θέατρα και σε άλλα για να βάλουν στο εισιτήριο 50 λεπτά για τις δύσκολες στιγμές των ηθοποιών. Δεν έχω λάβει καμία απάντηση από κανένα υπουργό.

Δεν είχε ένα φίλο να έρθει να μας πει ότι περνάει δύσκολα και να έρθω να το φροντίσω εγώ; Ένα φίλο δεν είχε; Μιας που είναι μόνος του και είναι και πολύ καλός ηθοποιός να έρθει εδώ και να του πούμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για αυτόν.

Και ο Σπύρος θα βοηθήσει με το Ταμείο Αλληλοβοηθείας. Εμείς δεν έχουμε από κάπου το λαμβάνειν. Τα κανάλια καλά θα κάνουν να μην έχουν τους ίδιους ηθοποιούς από κανάλι σε κανάλι», είπε η Άννα Φόνσου.