Survivor: Ποια είναι η 20χρονη Χρύσα που "ξεφτίλισε" την Δαλάκα - Ο σύντροφός της και τα ακριβά γούστα

Οι φωτογραφίες στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Ποια είναι η 20χρονη Χρύσα που

H Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι μια από τις Μαχήτριες του Survivor που κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο λόγω της ομορφιάς της όσο και λόγω της χθεσινής 17/1 νίκης της εναντίον της Κατερίνας Δαλάκα. Η 20χρονη που έχει καταγωγή από την Ελλάδα, σπουδάζει Ναυτιλιακά και Διοίκηση επιχειρήσεων.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την ρυθμική γυμναστική την οποία ακολούθησε για 11 χρόνια, ενώ για μικρό διάστημα πέρασε και από τον στίβο, γεγονός που όπως έχει δηλώσει την βοηθάει στους απαιτητικούς στίβους μάχης.

Η νεότερη "μαχήτρια" είναι απόλυτα αποφασισμένη να ξεδιπλώσει τόσο τις αγωνιστικές, όσο και τις στρατηγικές της ικανότητες και στο χθεσινό 17/1 επεισόδιο τα κατάφερε!

Η νίκη της Χρύσας απέναντι στην Δαλάκα χθες στο Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα όπως έχουμε δει, έχει πέσει αρκετά αγωνιστικά στο φετινό κύκλο, με αποτέλεσμα να χάνει ακόμα και από παίκτριες που δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό. Στο χθεσινό επεισόδιο, μετά την Μαριλίνα, την κέρδισε λοιπόν και η Χρύσα.

Η Κατερίνα σε μια προσπάθεια να πάρει "εύκολο" πόντο καθώς δεν το βρήκε, επέλεξε την Χρύσα, η οποία παρόλο που έμεινε πολύ πίσω στα εμπόδια, τελικά την "ξεφτίλισε" στον τελικό στόχο, παίρνοντας τη νίκη - λίγες ημέρες νωρίτερα ωστόσο ήθελε να φύγει από το παιχνίδι.

Η ζωή της Χρύσας Χατζηγεωργίου και ο σύντροφός της

Όπως έχουμε δει μέσα από το προφίλ της Χρύσας στο Instagram, της αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μάλιστα, λίγο πριν μπει στο Survivor ταξίδεψε στην Ρώμη μαζί με τον σύντροφό της και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκαν και τα μαγαζιά από τα οποία ψώνισαν. Gucci και Dior είναι σίγουρα από τους αγαπημένους της οίκους, αφού έπαιρνε δυο - δυο τις τσάντες.

«Μπορεί να είμαι η μικρότερη στην ηλικία αλλά δεν θα αφήσω κανέναν να με χειραγωγήσει. Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στο παιχνίδι και να φύγουν πρώτα όλοι οι άλλοι» έχει πει η ίδια στο εισαγωγικό trailer του Survivor και όπως φαίνεται έλεγε αλήθειες... αφού κατάφερε να κερδίσει μέχρι και την Δαλάκα.

Δείτε επίσης: «Θα έρθει στα ίσα ο Παππάς» - Αυτός είναι ο νέος παίκτης που θα μπει την Κυριακή 21/1 στο Survivor

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου του Survivor σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ρώμη

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Τα gucci δώρα από τον σύντροφό της

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Τα dior δώρα από τον σύντροφό της