Στέλλα Μιζεράκη: Με γνωστό τραγουδιστή στην πρώτη έξοδο μετά τον χωρισμό

Δεν τη χάλασε καθόλου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/stella.mizeraki
Instagram/stella.mizeraki

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι μετά από πέντε χρόνια είναι ξανά μόνη της, η Στέλλα Μιζεράκη δεν έδειξε καθόλου... στενοχωρημένη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Άλλωστε δεν φαίνεται να μεσολάβησε κάποιο δυσάρεστο περιστατικό που τους οδήγησε μακριά, αλλά η de facto απόσταση που υπήρχε όταν εκείνος ανέλαβε εκπομπή στην Κύπρο, κι εκείνη έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα, καθώς έχει ανοίξει δική της εταιρεία με ρούχα.

Να θυμίσουμε ότι το «Πρωινό Σουσού» είχε αναφέρει πως δεν είναι πια μαζί με τον Youtuber δρ. Χταπόδια, με την νεαρή καλλονή πάντως να μην έχει επιβεβαιώσει τα όσα ακούστηκαν. Το τελευταίο διάστημα έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει περιθώρια για ξεκούραση και διασκέδαση, αντιθέτως το γλεντάει με την καρδιά της και αφήνει πίσω της τις μοναξιές, περνώντας καλά με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα. Αμέσως μετά την επιστροφή της από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου πέρασε στιγμές αναψυχής με την αγαπημένη αδερφή της Μιχαέλα, η νικήτρια του Power of Love το έριξε έξω!

Δείτε επίσης: Άσχημο καβγάς για Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη - Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να δει την εγγονή της

Θάνος Πετρέλης Στέλλα Μιζεράκη Νίκος Γεωργιάδης
Η Στέλλα Μιζεράκη με τον Θάνο Πετρέλη και τον Νίκο Γεωργιάδη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Περνάει και μόνη της καλά η Στέλλα Μιζεράκη

Ο φακός του YOU την συνάντησε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη με μεγάλη παρέα και ανάμεσα στα μέλη της βρισκόταν ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης. Για να μην παρεξηγηθούμε δεν φαινόταν να υπάρχει κάτι περισσότερο μεταξύ τους από μία απλή φιλία, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι γεγονός πως η Στέλλα χαμογελάει ξανά μετά την είδηση του χωρισμού της.

Πάντως όσον αφορά αυτό το κομμάτι, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, αφού οι δύο πρώην δεν έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον, κάτι που δείχνει ότι τουλάχιστον κρατούν μία τυπική επαφή και φιλικές σχέσεις. Άλλωστε δεν είχαν κρύψει ότι επικοινωνούσαν σε πολλά επίπεδα, πέρα απ' το αισθηματικό έχοντας κάνει μαζί και πολλά χιουμοριστικά βίντεο, στα οποία μεταξύ άλλων είχαν διαψεύσει και παλαιότερες φήμες χωρισμού που είχαν κυκλοφορήσει. Λέτε να κάνουν ξανά κάτι αντίστοιχο;