Μαρία Κορινθίου: «Δεν το έχω ανάγκη, δεν το δέχομαι, δεν το ανέχομαι» - Η νέα δήλωση για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Ξεκάθαρα μου δημιούργησε ψυχική αναστάτωση...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Δεν το έχω ανάγκη, δεν το δέχομαι, δεν το ανέχομαι» - Η νέα δήλωση για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, η οποία την συνάντησε σε έξοδό της. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Mega Καλημέρα, κατά την οποία εξηγούσε πως έφυγε από τον ΑΝΤ1 γιατί καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Αυτή τη φορά, λοιπόν, απάντησε για όλα όσα καταπίεζε το διάστημα που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό, τονίζοντας πως πλέον δεν μπορεί να ανέχεται την αδικία και στις συνεργασίες της αποζητά να της συμπεριφέρονται με σεβασμό, όπως πράττει και εκείνη.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

«Όλοι μας έχουμε εσωτερική δύναμη. Φυσικά, έχω κι εγώ. Και εξωτερική!», είπε αρχικά και σημείωσε για την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά:

«Ξεκάθαρα μου δημιούργησε ψυχική αναστάτωση η συνεργασία που μου καταπάτησε την αξιοπρέπεια. Ειδικά όταν κάνεις υπομονή, σημαίνει ότι εγκλωβίζεις τα συναισθήματα σου, τα χαλιναγωγείς και μετά υπάρχει το ξέσπασμα... Είμαι και τόσα χρόνια μέσα στον χώρο που πια δεν το έχω ανάγκη, δεν το δέχομαι, δεν το ανέχομαι. Δεν συμβιβάζομαι γενικά πια με το να μπαίνουν άνθρωποι κόλακες στη ζωή μου, αυλαίες. Όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο, σε εισαγωγικά, με την έννοια ότι δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να εκπέμπουν στα ίδια κύματα και στην ίδια συχνότητα με εσένα. Θέλω να έχω δίπλα μου ανθρώπους που εκπέμπουν μόνο στην ίδια συχνότητα. Τίποτα λιγότερο!»