Μπλεξίματα με τον νόμο για Έλληνα τραγουδιστή: Συνελήφθη και απολογείται - Είχε περάσει από το The Voice

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: Γιάννης Παναγόπουλος/Eurokinissi
Φωτογραφία αρχείου: Γιάννης Παναγόπουλος/Eurokinissi

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο τραγουδιστή και ραδιοφωνικό παραγωγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκείνος άρχισε να αντιστέκεται με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο τμήμα με τη διαδικασία του αυτόφωρου, όπου άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τα όσα συνέβαιναν.

Τον τραγουδιστή βαραίνουν οι κατηγορίες της απείθειας, της βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση κατά της Αρχής), της απειλής και της παράνομης βιντεοσκόπησης. Από την πλευρά του εκείνος ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί αύριο (19/1), ενώ αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο 44χρονος βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο όχημά του και αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν αλλά εκείνος αντιστάθηκε, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον τους, πάντα όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Δείτε επίσης: Μάγισσα: Καθηλωτικό το φινάλε της σειράς - ''Κόβουν'' την ανάσα τα 4 τελευταία επεισόδια

Αστυνομικό όχημα
Φωτογραφία αρχείου: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Αρνείται τις κατηγορίες ο τραγουδιστής

Απευθυνόμενος στους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απήγγειλαν, δηλώνει καθ' όλα αθώος και τονίζει ότι το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ καταγγέλλει με τη σειρά του ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου δέχτηκε απρόκλητη βία από τους άνδρες της ασφάλειας και χτυπήματα στα χέρια και στα γόνατα. Μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο συγκεκριμένο περιστατικό, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κινηθεί κι εκείνος νομικά απέναντι στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στον εν λόγω έλεγχο, ζητώντας να μάθει τους λόγους πίσω από την κακοποίησή του.

Πρόκειται για έναν τραγουδιστή που μεσουράνησε τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά τη δεκαετία 2000-2010, κάνοντας σε εκείνο το διάστημα συνεργασίες και με πρώτα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Παράλληλα τότε κυκλοφόρησε τα πρώτα του άλμπουμ και CD Single, ενώ στο παρελθόν είχε δηλώσει συμμετοχή και στο ελληνικό The Voice. Παράλληλα συνεχίζει να κάνει live εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και να κυκλοφορεί νέα τραγούδια.