Κούλλης Νικολάου – Δίνει spoiler για τη «Γη της Ελιάς»: «Η Ξένια θα γεννήσει και τα σχέδια του Δημοσθένη θα ανατραπούν»

Μιλάει στην κάμερα για όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κούλλης Νικολάου – Δίνει spoiler για τη «Γη της Ελιάς»: «Η Ξένια θα γεννήσει και τα σχέδια του Δημοσθένη θα ανατραπούν»

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου για όλα: Για τη σειρά του Mega, «Famagusta», που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή, για τον ρόλο του Δημοσθένη στη «Γη της Ελιάς», όπου έδωσε spoiler, και για τη σχέση του με τη γυναίκα του Κλαίρη και τα παιδιά τους Ελένη και Νεκτάριο.

Μιλώντας αρχικά για το νέο project που ανέλαβαν ως MakeIt Productions, ο παραγωγός ήταν ξεκάθαρος: «Ξοδέψαμε τα πάντα για το Famagusta και δεν εννοώ μόνο λεφτά. Όλη μας την ενέργεια, όλο μας το “είναι”, ξεκινώντας από ένα ισχυρό σενάριο που έχει γράψει η Βάνα Δημητρίου, με μία επιμέλεια του Δημήτρη Τοκαρή στις ιστορίες που αφορούν τη θεματολογία της Κύπρου και κυρίως ιστορίες αγνοουμένων. Είναι ένα σενάριο που είναι εμπνευσμένο από την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο που φέτος κλείνει δυστυχώς 50 χρόνια κατοχής».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη δεύτερη σειρά του Mega, την οποία παραδίδουν στο κοινό μεγάλη επιτυχία για τρίτη χρονιά, σύντομα και τέταρτη. «Η "Ελιά" μας διανύει την τρίτη της σεζόν, θα είμαστε και τέταρτη σεζόν είμαστε σίγουροι για αυτό. Η Βάνα έχει έναν μαγικό τρόπο να παρασύρει τον τηλεθεατή σε ένα αποτέλεσμα και μετά μια ανατροπή να τα αλλάζει όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει με spoiler για τον ρόλο του: «Η Ξένια θα γεννήσει και τα σχέδια του Δημοσθένη θα ανατραπούν. Έχουμε να τραβήξουμε πολλά, δε θα του βγουν τα πράγματα όπως θα ήθελε».

Ο Κούλλης Νικολάου έδωσε spoiler και για τη ζωή του

Παράλληλα μίλησε για τις δικαστικές περιπέτειες που έζησε ως παραγωγός, για τις οποίες αθωώθηκε: «Ως παράγωγος έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, μέσα από τα capital controls και το κούρεμα των καταθέσεων. Έχουμε περάσει δίπλα από τη φυλακή, αλλά αυτές οι δυσκολίες μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς».

Κλείνοντας μίλησε για τη ζωή του, τη σύζυγό του και τα παιδιά του. «Γεννήθηκα στη Λάγια, μέσα στα βουνά και στις αλάνες, εκεί θέλω να “φύγω”. Όπως γεννήθηκα γυμνός, έτσι θέλω να πεθάνω. Όσα κι αν αποκτήσω, δεν τα θεωρώ δικά μου, είμαι διαχειριστής. Δεν προσπαθώ να κάνω τα παιδιά μου, αντίγραφό μου, έχω τον εγωισμό μου όμως τον αναιρώ, γιατί είναι άλλοι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Με τη σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια μαζί και για έμενα είναι λίγα, αισθάνομαι ότι την γνώρισα εχθές, μακάρι να το αισθάνεται κι αυτή. Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου δια βίου, θέλω να πεθάνω μαζί της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κούλλης Νικολάου: Επιβεβαιώνει το τέλος του Γιώργου Αγγελόπουλου από τη «Γη της Ελιάς»

Η γη της ελιάς (24/1): «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;» - Της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη δέχεται

Η γη της ελιάς (22/1): «Είσαι τόσο όμορφη γαμώτο» - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που θα φέρει αναταράξεις

Η γη της ελιάς: Ο χυδαίος λόγος που ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή - Η εγκυμοσύνη και η νέα παράνομη σχέση

Η γη της ελιάς (19/1): «Ακόμα δεν πρόλαβα να τσακωθώ με την Βασιλική και...» - Τους πιάνουν να φιλιούνται μέσα στα σκοτάδια

Η γη της ελιάς: Ο θάνατος που χωρίζει Χρήστο και Αριάδνη

Αντρέας Γεωργίου - Κούλλης Νικολάου: Πώς έφτασαν στο χείλος της καταστροφής - Το σίριαλ της Βάνας Δημητρίου που τους έσωσε

Κανονικός αγρότης ο Κούλλης Νικολάου - Το κοτέτσι του ηθοποιού και η παραγωγή αβγών από τις κότες του

«Είναι ο άνθρωπός μου...» - Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Κούλλη Νικολάου που τον έκαναν να "λυγίσει" στον αέρα της εκομπής "Ελένη"