Άννα Κουτσαφτίκη για Μαρία Καβογιάννη: «Την έπιασε πανικός! Πάνω στη λήψη τα ξέχασε όλα και άρχισε να λέει δικά της!»

Το απίστευτο περιστατικό που διέκοψε το γύρισμα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άννα Κουτσαφτίκη για Μαρία Καβογιάννη: «Την έπιασε πανικός! Πάνω στη λήψη τα ξέχασε όλα και άρχισε να λέει δικά της!»

Απολαυστική ήταν στην είσοδό της στο στούντιο της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», η Άννα Κουτσαφτίκη. Μιλώντας στους παρουσιαστές Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά, η δημοφιλής ηθοποιός θυμήθηκε μια σκηνή που χρειάστηκε να διακόψουν το γύρισμα με τη Μαρία Καβογιάννη, στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

«Ήμουν πέντε χρόνια στο θέατρο Τέχνης, αλλά δεν είχαμε γνωριστεί με τη Μαρία Καβογιάννη. Πρώτη φορά τη συνάντησα στη σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”», είπε αρχικά η Άννα Κουτσαφτίκη για να συμπληρώσει: «Τη λατρεύω, τη θεωρώ σπουδαία και τεράστια ηθοποιό, αν ζούσε στο εξωτερικό θα είχε κάνει φοβερή καριέρα, θα ήταν πρώτο όνομα. Στο σίριαλ έκανε τη μαμά μου που έπρεπε να μου μιλήσει γερμανικά. Της έχει γράψει η σεναριογράφος μια ατάκα κι εκείνη πίστευε ότι πρέπει να αναπτύξει το κείμενο. Να προσθέσει 2-3 προτάσεις στα γερμανικά, για να φανεί ότι ζούσε χρόνια στη Γερμανία. Ξεκινάει η λήψη, πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, και πρέπει να απευθυνθεί σ' εμένα και παθαίνει πανικό».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λαμπάτος: Ο Γολγοθάς που περνάει και οι αγωγές με τον Σεφερλή

Το περιστατικό ανάμεσα στην Άννα Κουτσαφτίκη και την Μαρία Καβογιάννη που σταμάτησε το γύρισμα

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, προσθέτοντας λεπτομέρειες στη διήγησή της: «Αρχίζει και μιλάει μια γλώσσα, έναν συνονθύλευμα αραμαϊκών, σανσκριτικών, με λίγα βαυαρικά, κάτι από Χίτλερ... Με πανικό στο μάτι, τα μάτια έχουν γουρλώσει και το κεφάλι κουνιέται σαν τα σκυλάκια που βάζουν πίσω στα αυτοκίνητα. Απευθύνεται σ' εμένα με μια γλώσσα που δεν υπάρχει στον πλανήτη. Είχε βρει τις φράσεις που ήθελε, αλλά πάνω στη λήψη τα ξέχασε όλα και άρχισε να λέει δικά της! Με έπιασε γέλιο και μετά ήρθε η κατακρύλα».

Το γύρισμα σταμάτησε, ενώ επειδή γελούσε εκείνη μέχρι δακρύων, χρειάστηκε να την ξαναβάψουν. Για το εν λόγω περιστατικό είχε μιλήσει και στο περιοδικό You η Άννα Κουτσαφτίκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σίγουρα κρατάω βαθιά μέσα στην καρδιά μου τις φορές που έχουμε στηρίξει ο ένας τον άλλον στις δυσκολίες. Αυτό μου δείχνει ότι έχουμε κάτι πιο ουσιαστικό πέρα από μία συνεργασία, ότι η σχέση μας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Επίσης σε 2-3 επεισόδια έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα επειδή με έπιασε νευρικό γέλιο. Θυμάμαι την πρώτη σκηνή που γύρισα με την Μαρία Καβογιάννη, με την οποία δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά, και ήταν τόσο αστεία που έκλαιγα και χάλασε το makeup μου».