Γιώργος Σαμπάνης: «Σε εκείνη τη "μαύρη" περίοδο δεν είχα όρεξη να τραγουδήσω»

Συγκινημένος ο τραγουδιστής έκανε την αποκάλυψη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Σαμπάνης: «Σε εκείνη τη

H περασμένη Τρίτη 16/1 ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Σαμπάνη και τις επιτυχίες του, αφού στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με την Δέσποινα Βανδή πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου στον τραγουδοποιό για το διπλό άλμπουμ «Λες και με ξέρεις». Παρόντες ήταν όλοι οι αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι του τραγουδιστή, και φυσικά η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή.

Η απονομή συνοδεύτηκε από ένα live concert με τα 16 τραγούδια του άλμπουμ, αλλά και έναν σύντομο λόγο από τον τιμώμενο καλλιτέχνη, που συγκινημένος θέλησε να ευχαριστήσει όσους έδωσαν το «παρών», και να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από την επαγγελματική του ζωή. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαμπάνης ανέφερε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” μέσα από την καρδιά μου για αυτό το άλμπουμ. Αρχικά να πω ότι η περίοδος της καραντίνας ήταν για όλους πολύ δύσκολη, πόσω μάλλον για τον καλλιτεχνικό χώρο. Σε εκείνη τη μαύρη περίοδο που δεν είχα όρεξη να γράψω, ούτε να φτιάξω τραγούδια αλλά ούτε και να τραγουδήσω, έγιναν και πάρα πολλές αλλαγές στην επαγγελματική μου ζωή». Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day:

Μία βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Σαμπάνη

Στην ίδια περίοδο υπήρχε βέβαια και μία μεγάλη αλλαγή στην προσωπική του ζωή, πέρα από την επαγγελματική. Ο Γιώργος Σαμπάνης χαμογελούσε κρατώντας αγκαλιά την επί δύο χρόνια σύντροφό του, την οποία γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την παρουσία της στο GNTM και πλέον είναι σταθερά στο πλευρό του σε κάθε βήμα, την Ιωάννα Σαρρή. Το ζευγάρι γενικά κρατάει διακριτική στάση απέναντι στα Μέσα, αλλά δεν κρύβει τον έρωτά του.

Δείτε επίσης: Άσχημος καβγάς για Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη - Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να δει την εγγονή της

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης, ανάμεσα στους θαμώνες του εκάστοτε νυχτερινού κέντρου συχνά θα βρίσκεται και η σύντροφός του. Η σχέση τους εξελίσσεται όμορφα, αν και τους προηγούμενους μήνες ο τραγουδιστής δεν είχε διστάσει να εξομολογηθεί πόσο άβολο ήταν να κυκλοφορούν φήμες πως η σύντροφός του είναι έγκυος. Όταν ερωτήθηκε πάντως πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, από το 1 ως το 10, είχε απαντήσει χωρίς δισταγμό: «10/10!».