Νίκη Παλληκαράκη: «Το θέατρο είναι ένα βάλσαμο για την ψυχή...» - Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον Νίκο Πολυδερόπουλο

«Είναι μεγάλο αποκούμπι η δουλειά και γενικώς...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νίκη Παλληκαράκη: «Το θέατρο είναι ένα βάλσαμο για την ψυχή...» - Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον Νίκο Πολυδερόπουλο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε η Νίκη Παλλικαράκη, το πρωί της Πέμπτης 18/1. Η ηθοποιός, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο συνάδελφός της, Νίκος Πολυδερόπουλος, μετά τον θάνατο του αδερφού του.

Υπνεθυμίζουμε ότι ηθοποιός έχασε τον αδερφό του, σε ηλικία 28 ετών την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, από ανακοπή καρδιάς, σκορπώντας θλίψη σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους. Ο νεαρός εργαζόταν σε ένα νυχτερινό μαγαζί ως μπάρμαν στην Πάτρα.

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι για να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε δεν είναι κάτι και ότι μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί.

Όταν έφτασε είπε "ήρθα, έφερα το δώρο" και έπεσε. Και από τότε τελειώσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπνοές κτλ... ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα. Περιμένουμε. Θα καθυστερήσει λίγο, αλλά προς ανακοπή... Αυτό! Σταμάτησε η καρδούλα του. Τις προηγούμενες μέρες είχε κρύωμα και πονόλαιμο. Δεν είχε πυρετό....» ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε δηλώσεις του (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Οι δηλώσεις της Νίκης Παλληκαράκη για τον Νίκο Πολυδερόπουλο

«Το θέατρο είναι ένα βάλσαμο για την ψυχή. Εγώ επειδή το βίωσα πρόσφατα με την απώλεια της μητέρας μου, είχα την ανάγκη να παίξω πριν γίνει καν η κηδεία, είχα ανάγκη. Είναι μεγάλο αποκούμπι η δουλειά και γενικώς η δουλειά για όλους, πάντα μας κάνει να ξεχνάμε για λίγο. Ο καθένας όπου νομίζει και όπου μπορεί ακουμπάει για να ηρεμεί η ψυχή του» ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο: