Δήμος Μυλωνάς: «Αν ρωτήσουν στο σχολείο πως την λένε την μαμά σου, τι θα πει; Λάκη;» - Το σχόλιο του για το νομοσχέδιο

«Δεν θα μεγαλώσει σωστά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δήμος Μυλωνάς: «Αν ρωτήσουν στο σχολείο πως την λένε την μαμά σου, τι θα πει; Λάκη;» - Το σχόλιο του για το νομοσχέδιο

Την τοποθέτησή του για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, έκανε ο Δήμος Μυλωνάς, το πρωί της Πέμπτης 18/1, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είναι αντίθετος.

Το νομοσχέδιο, έχει ανοιξει μία μέγαλη συζήτηση, κυρίως, γύρω από τον τεκνοθεσία, ενώ αρκετοί είναι οι επώνυμοι που έχουν πάρει θέσει, εκφράζοντας την άποψή τους, δημόσια, είτε αυτή είναι υπέρ, είτε είναι κατά (δείτε εδώ την τοποθέτηση του Λάκη Γαβαλά).

Η τοποθέτηση του Δήμου Μυλωνά για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Τα ομόφυλα ζευγάρια καλώς να παντρευτούν, όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι έχουμε δικαίωμα σε αυτή τη ζωή. Να ευτυχήσουμε σε αυτή την ζωή, αυτό είναι το ζητούμενο. Το ομόφυλο ζευγάρι όμως θα μεγαλώσει ένα παιδί, το οποίο θα χρειάζεται τον μπαμπά και την μαμά του. Έτσι είναι η φύση του ανθρώπου» ανέφερε.

«Δεν μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί με δύο άτομα του ιδίου φύλου. Άμα πάει στο σχολείο, θα του πουν "πως την λένε την μαμά σου;" και τι θα πει; Λάκη; Η φύση έχει προνοήσει το παιδί να χρειάζεται το αρσενικό και το θηλυκό για την ανατροφή του.

Δεν είναι νομοσχέδιο στη βουλή να το… περάσουμε, να το ξηλώσουμε και να βάλουμε κάτι άλλο. Είναι η φύση του ανθρώπου. Τι να ρωτήσεις; Να μεγαλώσουν δύο ομόφυλοι ένα παιδί; Δεν θα μεγαλώσει σωστά» συμπλήρωσε ο Δήμος Μυλωνάς.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ποιος είναι ο Δήμος Μυλωνάς.

Ο Δήμος Μυλωνάς είναι ηθοποιός, παρουσιαστής και τραγουδιστής. Έ αναγνωρίσιμος την δεκαετία του '90 και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός. Ξεκίνησε την καριέρα του σαν παρουσιαστής δίπλα στην Ρούλα Κορομηλά. Το ταλέντο του όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού σπούδασε υποκριτική και υπέγραφε και κείμενα για τηλεοπτικές σειρές.

Αργότερα ασχολήθηκε με την σύνθεση και την μουσική γενικότερα, γράφοντας στίχους και τραγούδια.