Ελένη Ουζουνίδου: «Είχα ένα θεματάκι, νόμιζα ότι αν παίξω στην τηλεόραση θα...» - Τι αποκάλυψε για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση

«Αυτό που με έφερε στην πρώτη γραμμή, ήταν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Καλεσμένη την εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, βρέθηκε η Ελένη Ουζουνίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης 18/1. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην Κατερίνα Ζαρίφη, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της πορείας της στην υποκριτική αλλά και στο ντεμπούτο της στην τηλεόραση.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της, η ηθοποιός, είχε προχωρήσει σε μία σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με τον Πάνου Νάτση. ««Η ζωή μας μαύρισε από τη στιγμή που έφυγε ο Πάνος. Στα πρώτα δύο επεισόδια δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα. Μετά σιγά-σιγά ηρέμησα και είδα και τα υπόλοιπα. Την ημέρα που μάθαμε το τραγικό γεγονός και, επειδή δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, πήγα και κοιμήθηκα ενώ ήταν μεσημέρι. Κάπου εκεί μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ένιωσα ότι ήρθε, μου σήκωσε να σκεπάσματα και μου είπε: έλα Ελενάκι, σήκω, φεύγω...» (δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε).

Οι δηλώσεις της Ελένης Ουζουνίδου

«Είχα ένα θεματάκι, νόμιζα ότι αν παίξω στην τηλεόραση θα χαρακτηριστώ εμπορική και θα φύγει η έμπνευση. Τίποτα δεν ισχύει. Μου έγιναν προτάσεις για σειρές, οι περισσότερες ήταν για δραματικές σειρές. Δεν με ενδιέφεραν. Τώρα πάλι για ένα γκεστ, κοίταξα τα σενάρια και γράφει για έναν ρόλο 55-58 χρόνων και δεν έχω κλείσει καν τα 50. Θέλω να κάνω κάτι σαν το Ποιος Παπαδόπουλος; που έκανα τη μάνα» είπε.

«Μου κάνανε μια πρόταση για το Τι ψυχή θα παραδώσεις στο θέατρο. Με πήρανε για κάτι άλλο που έχει να κάνει για αυτό. Αυτό που με έφερε στην πρώτη γραμμή, ήταν ένας μονόλογος του Κώστα Σωτηρίου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.Έγινε ένα μαγικό πράγμα και ξαφνικά δημιουργήθηκαν ουρές. Ξαφνικά έγινα γνωστή» είπε η ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: