Χριστίνα Κοντοβά: «Έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση για την υιοθεσία της κόρης της

«Η ανάγκη της υιοθεσίας μου ήρθε με το ταξίδι στην Αφρική...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά: «Έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση  για την υιοθεσία της κόρης της

Για το ταξίδι της στην Αφρική που της άλλαξε τη ζωή αλλά και για την υιοθεσία της κόρης της, μίλησε η Χριστίνα Κοντοβά το βράδυ της Τετάρτης 18/1, στην εκπομπή Καλύτερα Αργά. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι αυτή την περιόδο δεν έχει κάποια σχέση, ωστόσο θεωρεί τον έρωτα κινητήριο δύναμη.

Στην ίδια εκπομπή είχε δώσει συνέντευξη και η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία μίλησε για την απόφασή της να γίνει δωρήτρια σώματος και οργάνων μετά τον θάνατο της. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Δεν μου την έδωσε κάποιος άλλος αυτή την ιδέα, ούτε ήξερα ούτε και ξέρω αν υπάρχει έλλειψη σε αυτό το κομμάτι. Απλά μου φάνηκε ότι δεν εξυπηρετεί και το άλλο. Δηλαδή το να θρέψω ένα σκουλήκι δεν είναι πιο σημαντικό από το να πει ένας άνθρωπος ότι «εγώ έχω μάθει πάνω σε αυτό το σώμα να κόβω» οπότε όταν θα έρθει ο ζωντανός άνθρωπος, που θα χρειάζεται μια εμπειρία παραπάνω, να την έχει κερδίσει από το δικό μου σώμα...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της

«Θα ήθελα μέσα σε μια σχέση να είμαστε ομάδα, να είμαστε μαζί σε όλα! Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη. Ο έρωτας σου έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις τον άλλον, όταν περνάει ο έρωτας, μπορείς να αντέξεις και χωρίς έρωτα σε μια ομάδα» ανέφερε η Χριστίνα Κοντοβά.


«Δεν κίνησα ποτέ την διαδικασία στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν από λίγα χρόνια έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί και δεν θέλω να έχω παιδί. Θα το είχα κυνηγήσει, μπορούσα να το κάνω. Η ανάγκη της υιοθεσίας μου ήρθε με το ταξίδι στην Αφρική. Κάτι έχω με αυτόν τον τόπο, με τραβάει, με συγκινεί.

Η θέλησή μου να υιοθετήσω γεννήθηκε στο τελευταίο μου ταξίδι στην Αφρική. Στην Ελλάδα, είναι όντως γεμάτα τα ιδρύματα, αλλά από παιδιά δεν είναι προς υιοθεσία, έχουν οικογένειες πίσω τους. Τα παιδιά προς υιοθεσία είναι πολύ μικρό ποσοστό» πρόσθεσε η επιχειρηματίας.