Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το διαζύγιο με την Λασκαράκη και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού - «Αν συμβεί...»

Η στενή σχέση με την κόρη του, Εύα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το διαζύγιο με την Λασκαράκη και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού - «Αν συμβεί...»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18/1 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Μετά το διαζύγιο του με την Βάσω Λασκαράκη - με την οποία έχει αποκτήσει την κόρη του - έφτιαξε και πάλι την ζωή του, έχοντας βρει τον έρωτα στα μάτια της Κατερίνας Γερονικολού, που του έκανε έκπληξη στον αέρα της εκπομπής, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Τι είπε όμως για το διαζύγιο του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης;

Σε ερώτηση σχετικά με το διαζύγιο του που πλέον μετράει πολλά χρόνια και μέσα σε αυτά, με την πρώην σύζυγό του έχουν βρει τη λύση για να είναι καλά μεταξύ τους για χάρη της κόρης τους, Εύας, αποκάλυψε:

«Δεν θεωρώ ότι κόρη μας επηρεάστηκε από το διαζύγιο μας, περισσότερο επηρεαστήκαμε εμείς από το πώς μπορεί να νιώσει η κόρη μας για αυτή την αλλαγή. Είναι η ανησυχία για το πώς θα το αντιμετωπίσει το παιδί και κάνεις σενάρια δικά σου».

Ενώ, για την κόρη του, που της έχει τεράστια αδυναμία, εξομολογήθηκε: «Η σχέση μου με τη μικρή είναι εξαιρετική και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Η κόρη μας μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν είχε σκεφτεί το κομμάτι της υποκριτικής, πιστεύω ότι το είχε λίγο άγχος. Τον τελευταίο καιρό κάνει ερωτήσεις δηλαδή τώρα που είδε τα παιδάκια που παίζουν στην ταινία "Κουραμπιέδες από χιόνι", σκεφτόταν αν θα μπορούσε να παίξει και εκείνη σε κάτι αντίστοιχο. Θεωρώ όμως, ότι είναι δύσκολο να ξεφύγει από τον χώρο τη υποκριτικής».

Στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί αποκάλυψε: «Το ενδεχόμενο να αποκτήσω κι άλλο παιδί δεν θα είναι κάτι που θα προγραμματίσω. Αν συμβεί έχει καλώς αν δε συμβεί και πάλι εντάξει. Δεν θα βάλω πρόγραμμα για κάτι τέτοιο. Έτσι ήρθε και η η Εύα στην ζωή μου. Μου αρέσει να μην υπάρχει αυτό το πρόγραμμα, γιατί αυτό είναι και λίγο αγχωτικό».