Γιώργος Λαμπάτος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Σεφερλή με δάκρυα στα μάτια - «Είχα πει και εγώ κάποια πράγματα αλλά...»

«Περισσότερο μου κοστίζει το...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε νέα συνέντευξη στο Πρωινό, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 19/1. Ο ηθοποιός αφού αποκάλυψε, πως έχει μείνει μόνος του στη ζωή και χωρίς δουλειά ζήτησε δημόσια να βρεθεί μια λύση και να εργαστεί.

Μέσα λοιπόν από τις νέες δηλώσεις του ηθοποιού έγινε γνωστό, πως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τον απλό κόσμο και κάποιους επώνυμους ανθρώπους με σκοπό να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στον ηθοποιό.

Στη συνέχεια, με συγκίνηση στα μάτια του ο Γιώργος Λαμπάτος τόνισε, πως ζητάει συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή με τον οποίο στο παρελθόν είχαν μια δικαστική διαμάχη (δείτε εδώ). Με τη σειρά του ο Λαμπάτος έδειξε μετανιωμένος για κινήσεις, που έκανε στο παρελθόν.

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λαμπάτου στον Μάρκο Σφερλή

«Με τον Μάρκο είχαμε κάνει τον Ηλία του 16ου με επιτυχία στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει και εγώ κάποια πράγματα αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα και αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω και εγώ για κάποια πράγματα.

Η δικιά μου η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή και ζητάω συγγνώμη γιατί δεν έχω λόγο για κακίες. Έκανα λάθος με τον Μάρκο, γιατί και αυτός προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους, που έχουμε συνεργαστεί», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Η πρώτη συνέντευξή του στο Πρωινό

«Μου έκανε εντύπωση πώς τόσα χρόνια με τέτοιο ξεκίνημα και τέτοιες επιτυχίες, που έχω κάνει πώς δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να με πάρει σε μία δουλειά. 25 χρόνια πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Ένα, δύο, πέντε, δέκα; Κάποιοι άνθρωποι συνετέλεσαν στο να μείνω εκτός και δεν άφηναν άλλους ανθρώπους να με πάρουν, μου έκλειναν και άλλες πόρτες. Έχω σκεφτεί να κάνω και μία άλλη δουλειά, αλλά δεν είναι άδικο να με βγάλουν έξω; Αυτός ο χώρος είναι η ζωή μου εμένα.

Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό καθόλου, έχω κάνει κάποιες προσπάθειες αλλά όσο περνάει ο καιρός η ψυχολογία του ανθρώπου πέφτει και δε μπορεί να κάνει τέτοιες προσπάθειες εύκολα.

Δεν έχω φτάσει στο να μείνω στο Σπίτι του ηθοποιού, αλλά δεν είμαι μακριά βέβαια. Έχω αποκομίσει πλούτο από το θέατρο μέσα μου και αυτός ο πλούτος με έχει κάνει να υπάρχω ακόμα. Μπορεί και μέσα από ένα υπόγειο να υπάρχει μία λάμψη, μια διαύγεια, ένας ουρανός. Απλώς η τέχνη δεν τρώγεται, όπως καταλαβαίνετε και δεν συντηρεί την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου, γιατί η αξιοπρέπεια δυστυχώς μετριέται με το χρήμα. Ούτε από τον Θεό ζήτησα τίποτα, δουλειά ζήτησα. Ούτε λεφτά ζήτησα, ούτε κάτι άλλο. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα παραγωγικά του χρόνια του και δεν εργάζεται είναι σαν ζωντανός νεκρός. Είναι ένα ζόμπι.

Με τον Σπύρο Μπιμπίλα είμαστε αδέρφια. Δεν ξέρει ακριβώς την κατάσταση, γιατί και εγώ είμαι ένας άνθρωπος, που δε θέλει να ζητάω βοήθεια και ελεημοσύνη. Προσπαθούσα να κρατήσω ένα επίπεδο. Τώρα το μαθαίνει ακι θα θέλει σίγουρα να σταθεί κοντά μου να βοηθήσει», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος στο Πρωινό.