Μπέττυ Μαγγίρα: Ο ξεχωριστός καλεσμένος που υποδέχεται αυτή την εβδομάδα

Σίγουρα θα συζητηθεί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Ο ξεχωριστός καλεσμένος που υποδέχεται αυτή την εβδομάδα

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη, τη Σίσσυ Καλλίνη και όλη την ομάδα του «Ι Love ΣουΚου» κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 μας υποδέχονται στο «εξοχικό» τους και μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που τα έχει όλα! Αυτό το Σαββατοκύριακο η Μπέττυ και η παρέα της μπαίνουν σε κλίμα «Dragons' Den Greece» και ως «γνήσιοι» Dragons μιλάνε για πολύ ΠΡΑΦΙΤ!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 20 & 21 Ιανουαρίου το «Ι LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» θα είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα νέα μέσα από πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ειδήσεις που αφορούν τους σταρ του εξωτερικού και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Τάκη Παπαματθαίου, Δημήτρη Κόκοτα, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Φαίη Ξυλά, Αφροδίτη Γραμμέλη, Γιάννη Νταλιάνη. Ακόμα, θα συζητήσουμε για το επίμαχο νομοσχέδιο, που θα έρθει στη Βουλή και αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, η Αθηνά Αφαλίδου θα σχολιάσει όλα τα αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα της εβδομάδας και ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές.

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ:

Ι Love ΣουΚου: Ο καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, καλεσμένος στο στούντιο του «Ι Love ΣουΚου» θα είναι και ο Dragon Λέων Γιοχάη. Ο Έλληνας επενδυτής, αμέσως μετά την πρεμιέρα του «Dragons' Den Greece», μιλάει για όσα θα δούμε στη 2η σεζόν του επιτυχημένου επιχειρηματικού show, που και φέτος θα μας συναρπάσει με ακόμα περισσότερες επενδύσεις.

«Ι Love ΣουΚου»_ Κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στον ΑΝΤ1.

  • Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής
  • Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου
  • Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ειρήνη Διαμαντακίδου
  • Υπεύθυνος Καλεσμένων: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: «Της αφιέρωνε τραγούδια, την χάιδευε...» - Η αποκάλυψη για την συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τη Μαρέβα στη βραδινή τους έξοδο

Η υποδοχή της παρουσιάστριας στη νέα συνεργάτιδά της

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 13/1 με φωνές και ροδοπέταλα. Όλοι οι συνεργάτες της Μπέττυς Μαγγίρα, δηλαδή, ξεκίνησαν να της πετούν φύλλα από τριαντάφυλλα για να την υποδεχθούν στο πλατό, κι αυτό γιατί δέχθηκε επίσκεψη από τον Πρωθυπουργό στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να αφιερώσει λίγα λεπτά για να καλωσορίσει και το νέο μέλος της παρέας, την Σίσσυ Καλλίνη, η οποία πήρε την θέση της Τζο Κουτσοκώστα εφόσον εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει ξαφνικά λίγο πριν το τέλος του 2023. «Παιδιά! Να καλωσορίσουμε τη Σίσσυ Καλλίνη στην παρέα μας. Το κορίτσι μας! Έχε χάρη που μου ήρθε ο πρωθυπουργός, αλλιώς θα σου έκανα μια είσοδο... Καλώς ήρθες Σίσσυ», είπε χαρακτηριστικά προς την δημοσιογράφο η οποία ντύθηκε στα ροζ και έδειξε να είναι τρομερά ενθουσιασμένη με το νέο της ξεκίνημα.