Νίκος Πολυδερόπουλος: Στο Άγιο Όρος με τον πατέρα του μετά τον χαμό του αδερφού του - Συντετριμμένοι και οι δύο

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος: Στο Άγιο Όρος με τον πατέρα του μετά τον χαμό του αδερφού του - Συντετριμμένοι και οι δύο

Πριν από περίπου ένα μήνα η οικογένεια του Νίκου Πολυδερόπουλου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς ξαφνικά έφυγε από τη ζωή το μικρότερο μέλος της οικογένειας, ο μικρότερος αδερφός του ηθοποιού, Παντελής Πολυδερόπουλος.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έγινε γνωστό με μία ανάρτηση του ηθοποιού, πως βρέθηκε στο Άγιο Όρος ψάχνοντας να βρει εκεί ένα ήρεμο καταφύγιο μετά τα όσα πολύ δύσκολα βίωσε εκείνος και η οικογένειά του.

Το ταξίδι του Νίκου Πολυδερόπουλου με τον πατέρα του στο Άγιο Όρος

Μέσα από πληροφορίες, που μετέφερε την Παρασκευή 19/1 το Super Κατερίνα έγινε γνωστό, πως ο Νίκος Πολυδερόπουλος πήγε στο μοναστήρι μαζί με τον πατέρα του. Οι δύο τους έφτασαν εκεί τη Δευτέρα 15/9, επισκέφτηκαν 4 διαφορετικές μονές, εξομολογήθηκαν, κοινώνησαν και αποχώρησαν την Τετάρτη 17/9.

Τα σπαρακτικά λόγια του Πολυδερόπουλου για το χαμό του αδερφού του

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι για να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε δεν είναι κάτι και ότι μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί.

Όταν έφτασε είπε "ήρθα, έφερα το δώρο" και έπεσε. Και από τότε τελειώσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπνοές κτλ... ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα. Περιμένουμε. Θα καθυστερήσει λίγο, αλλά προς ανακοπή... Αυτό! Σταμάτησε η καρδούλα του. Τις προηγούμενες μέρες είχε κρύωμα και πονόλαιμο. Δεν είχε πυρετό.

Πήγε στο νοσοκομείο και του είπαν ότι είναι μια χαρά, να πάρει ένα σπρέι. Ούτε αντιβίωση, ούτε μια εξέταση αίματος, ούτε ακροαστικά. Ήρθε στη μητέρα μου και λέει "καλά ούτε να μ' ακούσουν μήπως είναι κάτι". Αν τον είχαν εξετάσει μπορεί να είχαμε προλάβει κάτι. Πήγε στον Άγιο Ανδρέα», υπογράμμισε στο "T-live" ο Νίκος Πολυδερόπουλος.