Κατερίνα Πεφτίτση: Παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε 4 μήνες – Τι δήλωσε για τον queer σύζυγό της

Εκκρεμεί το διαζύγιο, αλλά θεωρείται δεδομένο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Πεφτίτση: Παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε 4 μήνες – Τι δήλωσε για τον queer σύζυγό της

Γάμος και χωρισμός... express για την Κατερίνα Πεφτίτση, αφού όπως αποκάλυψε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες δεν είναι πια σε σχέση με τον queer σύντροφό της, με τον οποίο είχαν προχωρήσει και σε γάμο. Όπως συμπλήρωσε, όλη η διαδικασία διήρκεσε πολύ λίγο, μόλις 4-5 μήνες, και έληξε με δική της απόφαση. Δείτε τι δήλωσε το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM.

«Έλειπα δύο μήνες στο Βερολίνο και στη Σικελία. Μόνη, μόνη, μόνη... Τελείωσε η σχέση. Είχα παντρευτεί, χώρισα, πάει... Τέλος! Ο γάμος διήρκησε πάρα πολύ λίγο. Τέσσερις-Πέντε μήνες! Αυτή ήταν και η σχέση, είμαι fast and furious», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό: «Υπήρχε κακός χαρακτήρας απέναντί μου από τη δική του πλευρά, οπότε δε μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Εγώ την πήρα την απόφαση και χωρίσαμε... τερματικά, το λήξαμε. Το διαζύγιο ακόμα δεν έχει βγει. Προσπάθησε να με μεταπείσει, αλλά εγώ ήμουν απτόητη. Αν αποφασίσω εγώ κάτι, τέλος». Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day στον Alpha:

Δείτε επίσης: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας» - "Πάγωσε" η Μπέττυ Μαγγίρα με την εξομολόγηση της καλεσμένης της στο I love Σουκου

Τι δήλωνε πέρσι η Κατερίνα Πεφτίτση για τον queer σύζυγό της

Η Κατερίνα Πεφτίτση είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου» σχεδόν έναν χρόνο πριν, μαζί με τον σύζυγό της, και μιλούσε υποστηρικτικά τότε για τη σχέση τους, αλλά και για τα κακεντρεχή σχόλια που δεχόταν, μόλις αποκάλυψε πως είναι queer. «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω αυτόν τον σύντροφο που με κάνει ευτυχισμένη. Το τι κάνει στη ζωή του αφορά μόνο εμένα που εγώ τον αποδέχομαι 100%, οι υπόλοιποι θα πρέπει να κοιτούν τον εαυτό τους και να είναι οι ίδιοι ευτυχισμένοι. Να μην κοιτούν τι επιλέγουμε και αν αυτός που επιλέγουμε μπορεί να βάφει τα νύχια του ή να επιλέγει ένα γυναικεία μπλουζάκι», είχε πει χαρακτηριστικά το μοντέλο και συμπλήρωνε: «Είμαστε πάρα πολύ ερωτευμένοι και είμαστε πάρα πολύ λίγο καιρό μαζί, αλλά περνάμε μαζί την κάθε μέρα. Οπότε είπαμε ας κάνουμε αυτή την… τρέλα και ας πάρουμε αυτή την απόφαση».