Γιώργος Λαμπάτος: «Δεσμεύονται τα χρήματά μου από τα πνευματικά δικαιώματα...» - Τι δήλωσε για την δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή

«Θέλω δημόσια να του ζητήσω συγγνώμη»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Λαμπάτος: «Δεσμεύονται τα χρήματά μου από τα πνευματικά δικαιώματα...» - Τι δήλωσε για την δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τις συνθήκες διαβίωσης αλλά και για την δικαστική του διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή, μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος στην εκπομπή Τ-Live, το μεσημέρι της Παρασκευής 19/1. Υπενθυμίζουμε ότι δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, έφερε στη δημοσιότητα τις τραγικές στιγμές που βιώνει εδώ και αρκετό καιρό ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος μάλιτσα αποκάλυψε πως σκέφτηκε μέχρι και να αυτοκτονήσει (δείτε εδώ).

«Με τον Γιώργο είμασταν φίλοι και είχαμε συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια όμως δεν είχαμε σχέσεις, είχαμε χαθεί. Ενημερώθηκα τυχαία για την κατάστασή του από την Λίλιαν Φωκά, την γυναίκα του Σπύρου, με την οποία ο Γιώργος είχε φιλικές επαφές. Μου το είπε εχτές το βράδυ που εκείνη πέρασε από το Σωματείο (σ.σ την Τρίτη) για μια δική της δουλειά. Σαν Πρόεδρος δεν γνώριζα τίποτα....» ανέφερε αποκλειστικό στο youweekly.gr o Σπύρος Μπιμπίλας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου για την δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή

«Έχει να χτυπήσει το τηλέφωνο και να πάρω ρόλο 30 χρόνια τώρα. Επειδή δεν έχω κάποια περιουσία δεσμεύονται τα χρήματά μου από τα πνευματικά δικαιώματα στο θέατρο τα οποία είναι γύρω στα 350 – 500 ευρώ τον χρόνο, αυτό συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια.

Αυτά τα χρήματα βγαίνουν κατευθείαν στον Μάρκο, εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση. Τα χρήματα ωστόσο μένουν εκεί, αφού ο Μάρκος Σεφερλής δεν πήγε να τα πάρει. Είναι η αποκατάσταση της τιμής που έχει ως ηθοποιός. Θέλω δημόσια και μέσα από την εκπομπή σας να του ζητήσω συγγνώμη», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λαμπάτου στον Μάρκο Σφερλή

«Με τον Μάρκο είχαμε κάνει τον Ηλία του 16ου με επιτυχία στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει και εγώ κάποια πράγματα αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα και αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω και εγώ για κάποια πράγματα.

Η δικιά μου η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή και ζητάω συγγνώμη γιατί δεν έχω λόγο για κακίες. Έκανα λάθος με τον Μάρκο, γιατί και αυτός προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους, που έχουμε συνεργαστεί», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος στην κάμερα του Πρωινού.