Μαριάντα Πιερίδη: «Τον έχω βάλει να κάνει μέχρι και αυτοάμυνα...» - Ξεσπά για τις επιθέσεις που δέχεται ο γιος της στο σχολείο

«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Δηλώσεις στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής 19/1, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο γιος της στο σχολείο. Η τραγουδίστρια, το πρωί της ίδιας ημέρας είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram, ένα βίντεο όπου κατήγγειλε το περιστατικό bullying.

Το πρώτο σοβαρό περιστατικό που αντιμετώπισα ήταν μολύβι στον κρόταφο, μέσα στο κρέας. Ένα από όλα ήταν αυτό. Στη συνέχεια, υπήρξαν κλωτσιές στα μούτρα, ο παππούς του τον είδε να είναι ξαπλωμένος στο προαύλιο και να τον κλωτσάει το συγκεκριμένο παιδάκι στην κοιλιά επανειλημμένα χωρίς λόγο την ώρα που έπαιζαν μπάσκετ. Απλά για να πάρει τη μπάλα θεώρησε ότι πρέπει να κάνει αυτό. Θέλω την άποψή σας πάρα πολύ...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Οι δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη στο Live News για το περιστατικό bullying.

«Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικά. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις από την πρώτη δημοτικού, μιλάμε για τέσσερα χρόνια τώρα και δεν έχει αντιμετωπιστεί όπως θα έπρεπε, θεωρώ, από το σχολείο ή μπορεί το σχολείο να μην μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω, δικαίως αναρωτήθηκα και ήθελα να μάθω κι από άλλους γονείς πώς αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Αναρωτιέμαι, επίσης, που θα φτάσει αυτό. Δηλαδή όταν ένα παιδί ξεκινάει να καρφώνει μολύβια στο πρόσωπο ενός άλλου παιδιού, όταν θα φτάσει στην έκτη δημοτικού τι άλλο θα κάνει; Από την στιγμή που δεν έχει πάρει βοήθεια από έναν ειδικό».

Τον πρώτο καιρό ο γιος μου ήθελε να φύγουμε, να αλλάξουμε σχολείο. Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω στο παιδί και ήθελα να κάθε γονέας στο παιδί του είναι ότι η λύση δεν είναι να φεύγουμε από το πρόβλημα. Μένουμε και το αντιμετωπίζουμε.

Το πρόβλημα δεν είσαι εσύ, προσπαθούσα να εξηγήσω στο παιδί μου. Το πρόβλημα είναι το άλλο παιδί που δεν βρίσκει βοήθεια, που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και η λύση για εκείνο είναι να γίνεται βίαιο εκτός σπιτιού. Προσπαθώ να τον θωρακίσω, τον έχω βάλει να κάνει μέχρι και αυτοάμυνα γιατί το παιδάκι καθόταν σφιγμένο και τις έτρωγε» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο: