Στέφανος Μιχαήλ: «Θα υπάρχει κι ένας φόνος...» - Το ανατριχιαστικό spoiler για τη σειρά "Famagusta"

«Η ιστορία ξεκινάει στο σήμερα, θα έχει αναφορές στο χθες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Στέφανος Μιχαήλ: «Θα υπάρχει κι ένας φόνος...» - Το ανατριχιαστικό spoiler για τη σειρά

Για την συμμετοχή του και τον ρόλο του στη νέα σειρά του Mega, Famagusta, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21/1, μίλησε ο Στέφανος Μιχαήλ ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής 19/1.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε τον θαυμασμό της στον Στέφανο Μιχαήλ και του έκανε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή του. «Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω! Έχεις αυτό το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς επάνω σου είναι... είσαι πολύ όμορφο παιδί! Τα μάτια σου έχουν ένα υπέροχο χρώμα, το πρόσωπό σου, το κορμί σου...» (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Στέφανου Μιχαήλ για το Famagusta

«Μέσα από το σίριαλ αναδεικνύεται μία πτυχή της Κύπρου που αφήνουμε σιγά σιγά να ξεθωριάσει, κατ’ εμέ. Μέσα από το σενάριο και τους ήρωες βγαίνουν προς τα έξω ιστορίες αιχμαλώτων, οικογενειών και γυναικών. Αυτές οι γυναίκες πέρασαν την εισβολή ζουν ακόμα και προσπαθούν να είναι φυσιολογικές».

«Υποδύομαι τον Θοδωρή που είναι παντρεμένος με την Μαριάννα. Η Μαριάννα είναι κόρη του Ανδρέα και της Χριστίνας, το ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί τους. Ο Θοδωρής μέσα στα χρόνια του γάμου του έχει μία εξωσυζυγική σχέση και λόγω αυτής της σχέσης ήρθαν τα πάνω – κάτω στην ζωή του, κι όλο αυτά θα τα δούμε στο πρώτο επεισόδιο».

«Η ιστορία ξεκινάει στο σήμερα, θα έχει αναφορές στο χθες, θα έχει από όλα. Το πρώτο επεισόδιο θα είναι πολύ δυνατό, θα υπάρχει κι ένας φόνος, όπου εκεί θα αναποδογυριστούν ζωές. To πρώτο επεισόδιο θα έχει τους τηλεθεατές συνέχεια στην τσίτα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Αμμόχωστος, καλοκαίρι 1974. Η τουρκική εισβολή σε πλήρη εξέλιξη. Η Χριστίνα με το μωρό της στην αγκαλιά τρέχει πανικόβλητη μέχρι που το ωστικό κύμα μιας βόμβας που σκάει, την ρίχνει κάτω αφήνοντάς την αναίσθητη. Όταν θα ξυπνήσει, το μωρό της θα έχει αρπαχθεί. Έχουν ήδη περάσει 50 χρόνια, όμως εκείνη και ο αγαπημένος της σύζυγος Αντρέας Σέκερης εξακολουθούν να θρηνούν το χαμένοτους παιδί.

Είναι ιδιοκτήτες μιας φάρμας και έχουν πια τρία παιδιά. Ζουν την καθημερινότητά τους με έναν αέναο πόνο που δεν σβήνει μέσα τους. Την ίδια στιγμή στο Λονδίνο, ο Μάικλ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Λευκωσία. Αποχαιρετά τη μητέρα του και έρχεται να γυρίσει μια σειρά ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή στο Νησί της Αφροδίτης. Η έρευνά του θα συμπεριλάβει συνταρακτικές ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν την οδύνη και τον τρόμο ενός πολέμου, που χώρισε στα δυο τις ζωές τους. Θα θελήσει να πάρει συνέντευξη και από την Χριστίνα για την ιστορία της με το χαμένο της παιδί. Όσο αυτά συμβαίνουν, ο άντρας της κόρης της Χριστίνας, της Μαριάννας, ο Θοδωρής, ζει τον δικό του εφιάλτη. Ο φόνος της ερωμένης του και παλιάς φίλης του Μάικλ, θα περιπλέξει τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων.