Κατερίνα Γκαγκάκη: «Πολλά χρόνια είχα κατάθλιψη και από πολύ μικρή...» - Η συγκινητική εξομολόγησή της

«Είναι τόσο λάθος αυτή η έννοια που έχει ο κόσμος για την κατάθλιψη....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Γκαγκάκη: «Πολλά χρόνια είχα κατάθλιψη και από πολύ μικρή...» -  Η συγκινητική εξομολόγησή της

Για τη μάχη με την κατάθληψη που κλήθηκε να δώσει από την εφηβική της ηλικία, μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη, στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας". Η εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο 20/1, ωστόσο ένα απόσπασμα, προβλήθηκε από την εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Παρασκευής 19/1.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για την κατάθλιψη

«Είναι τόσο λάθος αυτή η έννοια που έχει ο κόσμος για την κατάθλιψη. Σου λέει, "τέτοια εξωστρέφεια, τέτοια ένταση, τέτοια χαρά, όλο χαμογελαστή είσαι… μα κατάθλιψη;". Κανένας όμως δεν φαντάζεται ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό το οποίο δείχνεις προς τα έξω. Για όνομα του Θεού.

Πολλά χρόνια είχα κατάθλιψη και από πολύ μικρή. Και ευτυχώς είχα την τύχη, μάλλον, να έχω γονείς σε μια περίοδο πριν από αρκετά χρόνια, στην πραγματικότητα πριν από 30 χρόνια και παραπάνω, που τότε το αποδέχθηκαν όταν τους το είπε ένας άνθρωπος που με παρακολουθούσε.

Δηλαδή, σκέψου πριν από 30 χρόνια να σου πουν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στο παιδί σου να συνδυάζονται και με κατάθλιψη. Δεν τέθηκε καν ζήτημα. Βέβαια και πήρα φαρμακευτική αγωγή και ανά περιόδους παίρνω. Για μένα όμως είναι ξεκάθαρο αυτό» ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της για την τηλεόραση

«Έχω δει εκπομπές που μέσα στη σεζόν λέγαμε ότι θα τις κόψουμε και τελικά έκοβαν πρώτες κορδέλα. Η τηλεόραση πρέπει να γίνει λίγο λιγότερο αυτοαναφορική αλλά και αυτό έχει αυτή την στιγμή το χώρο μου», δήλωσε αρχικά μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Σχετικά με τα ρεπορτάζ που βγαίνουν από τώρα σχετικά με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, απάντησε: «Θεωρώ αστείο το να συζητάνε τι θα γίνει του χρόνου στην τηλεόραση».