Έλενα Γαλύφα: «Έχω διαλέξει τον δύσκολο δρόμο δεν θέλω να με απογειώσει κανένα ριάλιτι...» - Η αποκάλυψη για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε

«Τα λεφτά ήταν πραγματικά πολλά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε μετά το GNTM, αλλά και την άρνηση της να βρεθεί σε ριάλιτι μίλησε η Έλενα Γαλύφα στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Νάνσυ Παραδεισανού, στην εκπομπή της στο Youtube.

Στην ίδια εκπομπή είχε παραχωρήσει συνέντευξη και η Φαίη Σκορδά η οποία είχε μιλήσει για για τις αλλαγές στη ζωή της, τις φιλίες αλλά και για την οικογένεια της (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η αποκάλυψη της Έλενας Γαλύφα για τα τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε

«Μετά το GNTM μου έγιναν προτάσεις για πράγματα που είναι εκτός μόδας και της αρνήθηκα. Για ριάλιτι σίγουρα! Και στο Survivor μου είχαν πει να πάω και στο Celebrity μου είχαν πει, γιατί τους ξέρω στην παραγωγή. Όταν χτύπαγε το τηλέφωνο, το μυαλό μου πήγαινε πάντα στο My Style Rocks και όταν μου έλεγαν ξανά "έλα, θα μπεις Survivor;". Αν δεν με πάρετε για την σωστή πρόταση, να μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο» τους απαντούσα», είπε αρχικά

«Θα μου πεις όμως γιατί δεν μπήκα σε αυτά τα ριάλιτι; Εγώ δεν κατακρίνω κανέναν και καλά κάνουν και πάνε όσοι πάνε με τόσα πολλά χρήματα. Τα λεφτά ήταν πραγματικά πολλά και για δυο μέρες μπήκα σε σκέψεις. Δεν ήθελα όμως να μπω σε ριάλιτι για να μην δώσω το δικαίωμα να πει κανένας ότι… με έφτιαξε. Δηλαδή είμαι από την αρχή μόνη μου, παλεύω μόνη μου, έχω διαλέξει τον δύσκολο δρόμο δεν θέλω να με απογειώσει κανένα ριάλιτι και θέλω να το πάω έτσι μέχρι τέλους» πρόσθεσε.

«Για το My Style Rocks με πήραν τώρα για να πάω να κάνω γκεστ, δεν μπόρεσα όμως να πάω γιατί ήμουν εκτός Αθηνών. Για τον νέο κύκλο δεν έκανα καμία συζήτηση μολονότι έχει γραφτεί, όχι. Βέβαια, επειδή θα πάει ο Λάκης Γαβαλάς, ζουζουνίστικα λίγο γιατί είμαστε πολύ φίλοι» δήλωσε η Έλενα Γαλύφα.

Δείτε εδώ το βίντεο: