Dragons' Den πρεμιέρα 19/1 highlights: Η υπόσχεση του Σάκη Τανιμανίδη, οι μεγάλες εντάσεις και οι άβολες σκηνές - «Περίμενε! Κάτσε λίγο ρε...»

Ο κακός χαμός από το πρώτο κιόλας επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Dragons' Den πρεμιέρα 19/1 highlights: Η υπόσχεση του Σάκη Τανιμανίδη, οι μεγάλες εντάσεις και οι άβολες σκηνές - «Περίμενε! Κάτσε λίγο ρε...»

Το βράδυ της Παρασκευής 19/1 το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την πρεμιέρα του Dragons' Den, το οποίο βγήκε στον αέρα για δεύτερη σεζόν από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1! Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν στη θέση του παρουσιάζοντας το παιχνίδι επιχειρηματικότητας και οι επενδυτές έκαναν αυτό, που ξέρουν να κάνουν καλά.

Τα νέα πρόσωπα ήταν πολύ ενδιαφέροντα! Οι εντάσεις ωστόσο δεν έλειψαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο με τον Βαφειά και τη Χατζηστεφανή να αρπάζονται ανοιχτά στο πλατό...

Όσα είδαμε το βράδυ της Παρασκευής 19/1 στην πρεμιέρα του Dragons' Den

Τα πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης καλώς όρισε το κοινό αλλά και τους Dragons αποκαλύπτοντας πως οι καρέκλες θα είναι και φέτος 5 όμως οι επενδυτές θα είναι 6 και θα εναλλάσσονται κάθε φορά. «Πολλοί είπαν ότι η Ελλάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη για ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Θεωρούσαν μάλιστα ότι στη χώρα μας δεν υπάρχουν καλές επιχειρηματικές ιδέες και ότι οι Έλληνες δεν παράγουν καινοτόμα προϊόντα. Ήδη από την πρώτη σεζόν το ελληνικό Dragons’ Den και η ελληνική επιχειρηματικότητα άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Φέτος οι διαπραγματεύσεις μεταξύ έμπειρων επενδυτών και φιλόδοξων επιχειρηματιών είναι ακόμα πιο σκληρές και οι dragons ακόμα πιο απρόβλεπτοι. Το Dragons’ Den είναι και πάλι εδώ! Οι καρέκλες εξακολουθούν να είναι 5, όμως φέτος οι dragons είναι 6 και θα εναλλάσσονται», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

H ένταση του Βαφειά με τη Χατζηστεφανή

Απέναντι από τους επενδυτές στάθηκαν δύο νέοι επιχειρηματίες ο Ανδρέας Δασκαλάκης και η Άννα Ιεροδιακόνου! Η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν από τους πρώτους που θέλησαν να επενδύσουν σε εκείνους. Στη συνέχεια και ο Χάρης Βαφειάς θέλησε να τους δώσει όλο το ποσό...αλλά με τον όρο να του επιστραφεί το ποσό στους πρώτους 18 μήνες. Η Χατζηστεφανή έσπευσε να κάνει καλύτερη πρόταση με τους δύο επενδυτές να αρπάζονται!!

Χ.Β: Δεν τελείωσα! Δεν τελείωσα! Εγώ δε σε διέκοψα...

Μ.Χ: Νόμιζα πως τελείωσες.

Χ.Β: Όχι! Θα τελειώσω σε 5 δευτερόλεπτα.

Ο λόγος που δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε Λιλή Περγαντά και Μαρία Χατζηστεφανή

Τα αίματα άναψαν για μια ακόμη φορά στην πρεμιέρα του Dragons' Den αυτή τη φορά ανάμεσα σε Λιλή Περγαντά και Μαρία Χατζηστεφανή! Ο λόγος για τους Νίκη Μαρτιμιανάκη και ο Γιώργο Κουτσιάφτη που έφεραν μία πολύ ωραία ιδέα, που άρεσε και στις δύο γυναίκες. Η Χατζηστεφανή νόμισε, πως έκλεισε εκείνη την ιδέα με τη Περγαντά να γίνεται έξαλλη με τη βιασύνη της...

«Θα το πάρω εγώ το deal...Έχουμε κάνει deal και τελείωσε! Έχει γίνει deal», είπε η Χατζηστεφανή

«Κάτσε Μαρία μου! Περίμενε! Περίμενε....Κάτσε λίγο για περίμενε ρε παιδί μου», είπε η Λιλή Περγαντά.