Ελένη Χατζίδου: «Καλό παράδεισο! Έχω πέσει από τα σύννεφα» - Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Χάρης Κωστόπουλος

Συντετριμμένη η τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 210/1 σας μεταφέραμε αποκλειστικά από το Youweekly.gr πως ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από τη μάχη, που έδωσε το τελευταίο διάστημα για να κρατηθεί στη ζωή (δείτε εδώ τι είπε ο γιος του).

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι συγκλονισμένος, καθώς δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Χάρης Κωστόπουλος. Η Ελένη Χατζίδου με τη σειρά της αφού ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram.

Η παρουσιάστρια - τραγουδίστρια αποχαιρέτησε με πολύ γλυκό τρόπο τον τραγουδιστή, τον ευχαρίστησε για το κομμάτι που της είχε γράψει και παράλληλα έκανε γνωστό, πως δε γνώριζε για τη μάχη του με το ΄΄θεριό΄΄.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για τον θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου

«Ένας καλόκαρδος άνθρωπος,δοτικός και άψογος συνεργατης...
Έχω πέσει απ τα σύννεφα,δεν είχα ιδεα ότι πάλευε με το θεριό...
Μου χάρισες ένα απ τα πιο ωραία και σημαντικά,για την πορεία μου,τραγούδια...
Σ ευχαριστώ...
Καλό παράδεισο...

Για εσάς», έγραψε ο Χάρης Κωστόπουλος.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Χάρης Κωστόπουλος (Αριδαία, 16 Μαρτίου 1964) ήταν Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης. ήταν Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης. Γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών

Eίχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Eίχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και είχε αποκτήσει δύο γιους Χρήστος και Ραφαήλ. Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους. Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και είχε τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: "Με ξεχνάς", "Είσαι μια Θεά", "Τι αμαρτίες έχω κάνει", "Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα", "Εδώ σε θέλω καρδιά μου", "Πουλάω τρέλα" και "Πρώτο Θέμα". Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.

Πηγή: Wikipedia