Σπύρος Μαρτίκας: «Ξέρει πολύ καλά αν έχει εκθέσει ο ίδιος τη γυναίκα του...» - Η αιχμηρή απάντηση στον Άρη Σοϊλέδη

«Με κάνει μισογύνη το γεγονός ότι δεν αναγνώρισα κάποια;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σπύρος Μαρτίκας: «Ξέρει πολύ καλά αν έχει εκθέσει ο ίδιος τη γυναίκα του...» - Η αιχμηρή απάντηση στον Άρη Σοϊλέδη

Την δική του απάντηση έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας, το πρωί του Σαββάτου 20/1, μέσα από την εκπομπή Γεια σου, μετά την χθεσινή ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη, για τα σχόλια του σχετικά με την σύντροφό του Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ).

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, ο Άρης Σοϊλέδης ξέσπασε κατά του Σπύρου Μαρτίκα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας: «Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του τις δυσκολίες του Survivor. Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και “λίγος” είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις για να χτυπήσεις μια γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα. Αλλά η παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια, που ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους να ξανασυζητηθείς»

Η απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα στον Άρη Σοϊλέδη

«Εγώ είπα απλά ότι δεν την αναγνώρισα όταν βλέπαμε την πρεμιέρα. Έχω λάβει χιλιάδες μηνύματα που λένε το ίδιο. Είναι όλοι σεξιστές; Τόλμησε ο Άρης Σοϊλέδης να μου πει για την παιδεία μου;

Με κάνει σεξιστή και μισογύνη το γεγονός ότι δεν αναγνώρισα κάποια; Έθιξε κάποιος ή δεν σεβάστηκε την καλαισθησία της που είναι καθαρά υποκειμενικό; Κανείς δεν το έθιξε αυτό! Μα δεν την αναγνωρίσαμε. Εγώ έχασα 12 κιλά, πήγα με μούσια στο σπίτι και οι γονείς μου μού είπαν ότι δεν με αναγνώρισαν. Τι έπρεπε να κάνω; Να παρεξηγηθώ; Ξυρίστηκα και μου είπε η Βρισηίδα “Τι έκανες στον Σπύρο μου, έγινες αγνώριστος;”. Έπρεπε δηλαδή να παρεξηγηθώ; Είπε κάτι κακό για εμένα;

Τον Άρη επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά και επειδή το τηλέφωνο μάλλον δεν χτυπάει, η αγωνία μεγαλώνει και η ψυχραιμία υποχωρεί. Είναι πολύ λίγος να μιλάει για την παιδεία μου και αν είμαι σεξιστής ή μισογύνης. Μπορείτε να ρωτήσετε όλες τις γυναίκες στη ζωή μου, η Βρισηίδα είναι ευτυχισμένη δίπλα μου.

Αυτά δηλώνουν υποκρισία! Ξέρει πολύ καλά αν έχει εκθέσει ο ίδιος ο Άρης τη γυναίκα του. Απλά το τηλέφωνο δεν χτυπάει και η αγωνία μεγαλώνει! Αν εγώ προσέβαλα την καλαισθησία, τολμούσα να προσβάλω την καλαισθησία κάποιου... δε θα το έκανα ποτέ. Προσέχω πολύ τα λεγόμενά μου. Αν τολμούσα με άσχημο τρόπο, δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Απλά δεν την αναγνώρισα.

Είναι καθαρά υποκειμενικό αν είναι ωραίο κάτι. Αντιμετωπίζω μεγάλη υποκρισία και μεγάλο φθόνο. Κάποιος να τολμήσει να παρερμηνεύσει λεγόμενα για να εκδηλώσει φθόνο. Είναι φθόνος επειδή δεν αναγνώρισα κάποιον να ακούω ότι είμαι μισογύνης και σεξιστής. Για όνομα του Θεού. Με ευτυχισμένες γυναίκες στο περιβάλλον μου…Η Βρισηίδα καυχιέται και είναι χαρούμενη που ζει ευτυχισμένη. Θα ζούσε ευτυχισμένη με κάποιον τέτοιο άνθρωπο δίπλα της;»

Δείτε εδώ το βίντεο: