Μαριάννα Τουμασάτου: «Εγώ αυτό που λάτρεψα στον Αλέξανδρο είναι ότι...» - Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της

«Θεωρώ ότι αυτό είναι αγάπη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαριάννα Τουμασάτου: «Εγώ αυτό που λάτρεψα στον Αλέξανδρο είναι ότι...» - Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της

Στον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου αλλά και στην συμβουλή που της έδωσε σε περίοδο μεγάλης πίεσης, αναφέρθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, κατά την συνέντευξη που παραχώρησε στην Μαρία Μπακοδήμου, στην εκπομπή Γειά σου, όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 20/1.

Σε προηγούμενη της συνέντευξη η ηθοποιός, είχε μιλήσει για την απόφαση της να γίνει δωρήτρια σώματος και οργάνων μετά τον θάνατο της. «Δεν μου την έδωσε κάποιος άλλος αυτή την ιδέα, ούτε ήξερα ούτε και ξέρω αν υπάρχει έλλειψη σε αυτό το κομμάτι. Απλά μου φάνηκε ότι δεν εξυπηρετεί και το άλλο. Δηλαδή το να θρέψω ένα σκουλήκι δεν είναι πιο σημαντικό από το να πει ένας άνθρωπος ότι «εγώ έχω μάθει πάνω σε αυτό το σώμα να κόβω» οπότε όταν θα έρθει ο ζωντανός άνθρωπος, που θα χρειάζεται μια εμπειρία παραπάνω, να την έχει κερδίσει από το δικό μου σώμα....» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων (δείτε εδώ).

Τα τρυφερά λόγια της Μαριάννας Τουμασάτου για τον σύζυγό της

«Εγώ αυτό που λάτρεψα στον Αλέξανδρο είναι ότι όταν άρχισε η ζωή να με πιέζει, μου είπε Μαριάννα κάνε ψυχοθεραπεία, θα σε βοηθήσει. Συνήθως λένε ότι όταν κάνει ένας από το ζευγάρι ψυχοθεραπεία, είναι πολύ κοντά πιθανόν ο χωρισμός. Πρέπει αν βρεις τον εαυτό σου και μέσα από αυτό να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου» ανέφερε η ηθοποιός.

«Μου είπε ότι εγώ προτιμώ να είσαι καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά κι αν αυτό δεν με έχει στον ορίζοντα δεν πειράζει. Θεωρώ ότι αυτό είναι αγάπη. Όταν αγαπάς τον άλλον για αυτό που είναι και όχι για αυτό που σου προσφέρει γιατί καμία φορά αγαπάμε την προσφορά του άλλου, όχι την οικονομική, τη βολή, την εξυπηρέτηση. Όταν, όμως, αγαπάς τον άλλον τον αγαπάς ανεξαρτήτως.

Αυτή η αγάπη είναι ανιδιοτελής και αν έχουμε κερδίσει κάτι με τον Αλέξανδρο, είναι αυτό. Δηλαδή με τη χαρά του πιο πολύ χαίρομαι εγώ από ό,τι χαίρεται εκείνος και αντίστοιχα αυτός με τη χαρά μου. Αν προκύψει κάτι επαγγελματικά νομίζεις ότι μόλις του έκαναν την πρόταση, ενώ την έκαναν σε εμένα. Αυτό είναι το δικό μας μυστικό» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε εδώ το βίντεο: