Η Ναταλία Γερμανού στηρίζει ξανά τον Γιώργο Νταλάρα: «Αξίζει παραπάνω σεβασμό...»

«Είναι αυτή τη στιγμή ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής δισκογραφίας»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την στήριξή της στον Γιώργο Νταλάρα και στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους το Σάββατο 20/1, εξέφρασε η Ναταλία Γερμανού, τόσο χθες, μέσα από την εκπομπή της Καλύτερα δεν Γίνεται όσο και σήμερα το πρωί, Κυριακή 21/1, τονίζοντας ότι με τα όσα είπε ο τραγουδιστής κατακεραύνωσε όλο το σύστημα της ψυχαγωγίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις χθεσινές του δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε: «Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Όταν έρθει η ώρα θα απαντήσω εγώ με τον δικό μου τρόπο, αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Είναι λίγο ντροπή σας εσάς. Τα κανάλια που δουλεύετε σας εκμεταλλεύονται. Η χώρα δε θα πάει έτσι μπροστά....» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού είχε σχολιάσει: «Πήγε στη συνέχεια να δώσει μια ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε να κάνει με ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Και τον περιμένουμε όλοι, δε βγάζω τη δική μας εκπομπή απ’ έξω, να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η γνώμη του. Και μας άδειασε, και πολύ καλά μας έκανε… Είπε ότι αν δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο, θα μείνετε σε αυτό. Αυτός ο άνθρωπος υπηρετεί τη μουσική από το 1969» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η στήριξη της Ναταλίας Γερμανού στον Γιώργο Νταλάρα

«Ο Γιώργος Νταλάρας στην ουσία κατακεραύνωσε ένα ολόκληρο σύστημα της ψυχαγωγίας, της σημερινής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και το πως πάμε να καταντήσουμε την τηλεόραση, η οποία θα έπρεπε να προάγει την ψυχή, γιατί ψυχαγωγία σημαίνει αυτό… Είχε απέναντί του δέκα νέα εργαζόμενα παιδιά, εσύ λες ότι θα έπρεπε να απευθυνθεί στους καναλάρχες. Για μένα ο Γιώργος Νταλάρας στο σύστημα απευθυνόταν. Είπε “κοτοπουλάκια” τα παιδιά, εξίσου κοτοπουλάκι νιώθω κι εγώ, του συστήματος που έχουμε κάνει την ψυχαγωγία σήμερα…» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

«Γιατί να τα ισοπεδώνεις όλα; Είναι μια δουλειά ντροπή; Γιατί είναι ντροπή; Πες “ευχαριστώ πολύ παιδιά” και φύγε”» είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε το να μην τσουβαλιάζουμε, και από τη μια πλευρά και από την άλλη. Δε μπορούμε να λέμε ότι όποιος έχει κάνει παραπάνω καριέρα αξίζει παραπάνω σεβασμό από τους υπόλοιπους» τόνισε από την πλευρά της η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Δε συμφωνώ γιατί για μένα ο Γιώργος Νταλάρας αξίζει παραπάνω σεβασμό από κάποιον άλλο με μικρότερη πορεία, που έχει βγάλει δυο δίσκους. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι αυτή τη στιγμή ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής δισκογραφίας» απάντησε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο: