Χριστίνα Βίδου: «Δεν λέω ότι δεν έχω βουρκώσει, ότι δεν έχω κομπιάσει...» - Αποκαλύπτει πως διαχειρίζεται τα δύσκολα ρεπορτάζ

«Δεν ήμουν καθόλου παιδί της τηλεόραση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χριστίνα Βίδου: «Δεν λέω ότι δεν έχω βουρκώσει, ότι δεν έχω κομπιάσει...» - Αποκαλύπτει πως διαχειρίζεται τα δύσκολα ρεπορτάζ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν Γίνεται, παραχώρησε η Χριστίνα Βίδου το πρωί της Κυριακής 21/1. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για νούμερα τις τηλεθέασης αλλά και για το πως διαχειρίζεται σε προσωπικό επίπεδο, τα δύσκολα θέματα που καλείται να καλύψει.

Σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, μίλησε για την τηλεοπτική της καριέρα, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Συγκίνησε, μάλιστα, με την εξομολόγησή της για την απώλεια του πρώην συντρόφου της.

«Οκτώ χρόνια απομονώθηκα εντελώς, αρνήθηκα κάθε σχέση στη ζωή μου. Και ήμουν και μικρή τότε, φαντάσου στα 25 - 32. Κοιτώντας πίσω κάποια τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι στιγμές μου, μόνο να δουλεύω πάρα πολύ. Είπα ότι εγώ δεν θα πληγωθώ ξανά - πόσο εγωιστικό - και έχτισα έναν τεράστιο τοίχο. Πρώτη φορά το λέω. Μεταφορικά δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν άφησα να με αγγίξει άνθρωπος και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη, ώστε να μην με πλησιάσει κανείς....»(δείτε εδώ αναλυτικά).

Όλα όσα είπε η Χριστίνα Βίδου

«Αλίμονο αν δεν κοιτάζαμε τα νούμερα τηλεθέασης, αλίμονο αν δεν μας ενδιέφεραν, αλίμονο αν δεν βλέπαμε στο τέταρτο τι έχει πάει καλά και τι δεν έχει πάει καλά. Ότι κάνουμε, το κάνουμε έχοντας πάντα στο μυαλό μας τι θέλει ο κόσμος. Κάποια πράγματα και κάποια θέματα τον ενδιαφέρουν, κάποια άλλα δεν τον ενδιαφέρουν. Για αυτούς όμως δουλεύουμε. Άμα γυρίσω την πλάτη σε αυτό είναι σαν να γυρίζω την πλάτη και στους ίδιους τους τηλεθεατές» ανέφερε αρχικά.

«Δεν ήμουν καθόλου παιδί της τηλεόρασης, με εντυπωσίαζε όμως πάρα πολύ ο τρόπος που μιλάνε σε αυτήν. Ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία είχε έναν εξαιρετικό λόγο, οπότε καθόμουν και παρακολουθούσα. Έκανα πάρα πολύ ελεύθερο ρεπορτάζ, ήμουν ελευθερατζού. Κάλυπτα πλημμύρες, πυρκαγιές, επεισόδια στον αέρα.

Δεν με έχει δυσκολέψει τίποτα, όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό. Μπαίνεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε επηρεάσει. Δεν λέω ότι δεν έχω βουρκώσει, δεν λέω ότι δεν έχω κομπιάσει αλλά αυτό είναι ελάχιστο και το κρατάς» είπε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο: