Ιωάννα Τούνη: «Αγάπη μου, γιατί με ξεγέλασες;» - Εξόρμηση με τον μικρό Πάρη στην Πάρνηθα

Τα παράπονα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μία νέα ανάρτηση έκανε την Κυριακή 21/1, η Ιωάννα Τούνη, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Η γνωστή επιχειρηματίας επισκέφτηκε σήμερα, μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους Πάρη, την Πάρνηθα.

Η Ιωάννα Τούνη, στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, έκανε παράπονα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού περίμενε ότι η Πάρνηθα θα ήταν χιονισμένη, όπως της είχε πει, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

Ωστόσο η ίδια δεν δημοσιεύει μόνο τις καλές στιγμές αλλά και την καθημερινότητα της με τον μικρό της γιο. Μάλιστα η ίδια χθες, 20/1, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο μοιράστηκε την πραγματικότητα με ένα μωρό στο σπίτι (δείτε εδώ).

Τα παράπονα της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Το αγόρι μού είπε ψέματα, αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει ίχνος χιονιού. Αγάπη μου, γιατί με ξεγέλασες; Τώρα φτάσαμε, πες την αλήθεια, δεν θα γυρίσουμε πίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

«Αγάπη μου, έτσι ήξερα, σου ορκίζομαι, δεν έχουμε φτάσει ακόμα, θα σε πάω πιο πάνω μπορεί στη μύτη να βρούμε λίγο χιόνι», της απαντά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της για την σχέση της

«Έχετε φτάσει σε σημείο χωρισμού με τον Δημήτρη;», ρώτησε συγκεκριμένα ο youtuber και η ίδια εξήγησε:

«Καλά εννοείται. Οριακά μπορώ να τσακωθώ μαζί σου και τώρα στο γύρισμα. Νομίζω ότι είναι υγιές να υπάρχουν τσακωμοί μέσα σε μια σχέση. Φυσικά και έχω τσακωθεί και έχω πει "φεύγω", έχω φτιάξει και την βαλίτσα μου, αλλά εντάξει μένω. Όχι, εντάξει, μετά σου λέει "έλα μωρό μου, δεν το εννοούσα έτσι, συγγνώμη" και τέτοια».

Έπειτα, αποκάλυψε ποιος κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούν μετά από κάθε καβγά: «Δεν είναι στάνταρ ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση μετά από τσακωμό. Φαίνομαι τόσο σκυλίτσα; Όχι, κάνω κι εγώ την πρώτη κίνηση. Ρίχνω τα μούτρα μου. Αν έχω κάνει όντως την "πατάτα" θα τα ρίξω τα μούτρα μου. Αλλά δεν κάνω πατάτες συνήθως εγώ...».

«Δεν έχω σεξουαλική ζωή», δήλωσε στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε πόσο έχουν αλλάξει ερωτικά τους μετά τη γέννηση του παιδιού τους, επισημαίνοντας πως δεν τους αφήνει η κούραση να χαλαρώσουν. Απάντησε και για το couples therapy που έχουν κάνει, τονίζοντας πως όντως βοήθησε, αλλά θα ήθελε να πηγαίνουν συχότερα.

Δείτε επίσης: Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη όταν έμαθε ότι η κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, δεν ακολουθεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram