Άντζελα Δημητρίου: Με καταβεβλημένο ύφος και μαυροφορεμένη - Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες τσακωμού με την Όλγα Κιουρτσάκη

Η απάντηση της στις κάμερες των εκπομπών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Με καταβεβλημένο ύφος και μαυροφορεμένη - Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες τσακωμού με την Όλγα Κιουρτσάκη

Ξανά σαν άγνωστες φημολογείται πως είναι η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Μητέρα και κόρη όσο βρισκόντουσαν στην Αμερική, τσακώθηκαν άσχημα με αποτέλεσμα εδώ και 2 μήνες να μην έχουν καμία επαφή, όπως αναφέρει ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε.

Άντζελα και Όλγα είναι πολύ στεναχωρημένες για τον τσακωμό τους και που δεν μιλιούνται, με πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον να προσπαθούν να τις φέρουν κοντά. Ωστόσο, όπως λένε δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Η πρώτη αντίδραση της Άντζελας Δημητρίου μετά τις φήμες τσακωμού με την Όλγα Κιουρτσάκη

Οι κάμερες των πρωινών εκπομπών, συνάντησαν την Άντζελα Δημητρίου στον αεροδρόμιο, με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε σχετικά με το ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε περί καβγά. Η ίδια ωστόσο δεν ήθελε να δώσει καμία απάντηση, αφού δεν θέλει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Μαυροφορεμένη και φανερά έξαλλη απέναντι στις ερωτήσεις που της έκαναν, αρκέστηκε να πει «Γειά σας, ευχαριστώ πολύ».

Να σημειώσουμε ωστόσο πως όλες αυτές οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε η Όλγα μέσω του δικηγόρου της - διαβάστε την εδώ.

«Ο πατέρας της είναι ο...» - Με αυτόν τον άντρα έκανε πριν από 38 χρόνια την Όλγα

Όσο για τον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη θα πρέπει να σας θυμίσουμε εδώ, πως η γυναίκα δε μεγάλωσε μαζί του, ωστόσο τον είχε γνωρίσει. Η κόρη της Άντζελας μεγάλωσε κυρίως με τη γιαγιά της και με την τραγουδίστρια.

Μάλιστα σε μία εξομολογητική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει η Δημητρίου τον Απρίλιο του 2023 στο Σπίτι με το Mega είχε αποκαλύψει, πως η έλλειψη της πατρικής φιγούρας κόστισε στην Όλγα.

Το μόνο, που είναι γνωστό είναι πως ο βιολογικός πατέρας της Κιουρτσάκη πέρασε λίγο χρόνο μαζί της όταν ήταν μικρή, καθώς στη συνέχεια ''εξαφανίστηκε'' δημιουργώντας μια νέα οικογένεια.

«Την Όλγα τη μεγάλωσα μόνη μου με τη βοήθεια της μάνας μου. Το παιδί δεχόταν πολύ άσχημο μπούλινγκ από το σχολείο, τη ρωτούσαν πού είναι ο πατέρας σου, γιατί δεν ήρθε ο πατέρας σου, τη μάνα σου την είδαμε σε αυτό το περιοδικό, είπαν αυτό για τη μάνα σου... Έπρεπε να περάσει το παιδί μου όλο αυτό τον Γολγοθά; Το χτυπούσαν από όλες τις μεριές.

Την επηρέασε πάρα η έλλειψη πατρικής φιγούρας. Ρωτούσε γιατί. Τι να της έλεγα, ότι ο πατέρας της δεν ήταν καλός. Ο πατέρας της Όλγας ήταν ο παράξενος ταξιδιώτης. Την είδε που γεννήθηκε, την είδε για πολύ λίγο, μετά την μπορεί να την έβλεπε μια φορά τη βδομάδα, μετά εξαφανίστηκε, έκανε και άλλα παιδιά και έφυγε από την Όλγα. Όταν αρραβωνιάστηκε δεν μπορούσε να έρθει είχε ένα πρόβλημα.

Όταν παντρεύτηκε το παιδί μου πάλι δεν ήρθε, απλά έκανε μικρό δώρο ένα ωραίο catering για το γάμο. Ήταν κατά του γάμου της Όλγας ο πατέρας της. Δεν ήθελε αυτό το παιδί, που αγαπάει τόσο πολύ την κόρη μου, την έχει βοηθήσει πολύ, κάνει τα πάντα για όλους μας ο Φώτης. Δεν τον ήθελε, δεν ξέρω γιατί δικαίωμά του. Από εκεί και πέρα εγώ τον αγκάλιασα τον έβαλα μέσα στην καρδιά μου», είχε πει η Άντζελα Δημητρίου.