Με κατακόκκινη τουαλέτα η Μαρία, με τζιν με σκισίματα και tshirt ο Γιάννης - Νέα βραδινή έξοδος για Κορινθίου και Αϊβάζη

Που βρέθηκαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με κατακόκκινη τουαλέτα η Μαρία, με τζιν με σκισίματα και tshirt ο Γιάννης - Νέα βραδινή έξοδος για Κορινθίου και Αϊβάζη

Ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου μετρούν 16χρόνια περίπου κοινής πορείας. Γνωρίστηκαν το 2008 σε μια παράσταση και η φλόγα ανάμεσα τους δεν άργησε να ανάψει και μέρα με την ημέρα να φουντώνει όλο και περισσότερο. Ο ερχομός της κόρης τους Ισμήνης, ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους και να τους γεμίσει μεγάλη αγάπη.

Μέχρι και σήμερα παραμένουν από τα πιο δεμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το πόσο ερωτευμένοι παραμένουν, το αποδεικνύουν μέσα από τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, οι οποίες είναι συχνές αλλά όχι πολλές. Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκαν στην Ακτή Πειραιώς μαζί με άλλα γνωστά ονόματα του χώρου.

Η εμφάνιση Γιάννη Αϊβάζη - Μαρίας Κορινθίου

Η Μαρία έδειχνε άκρως εντυπωσιακή - όπως πάντα άλλωστε - επιλέγοντας να φορέσει ένα κατακόκκινο φόρεμα μάξι φόρεμα με έξω τους ώμους και αβυσσαλέο μπούστο. Το φόρεμα της συνδύασε με μαύρα ψηλά μποτάκια στο ίδιο χρώμα. Το μακιγιάζ της από την άλλη ήταν απλό, αφού δεν βάφεται ποτέ έντονα.

Ο Γιάννης ωστόσο, επέλεξε ένα πιο casual outfit. Φόρεσε τζιν με σκισίματα με t-shirt!

Δείτε επίσης: Όλη η αλήθεια για το σπίτι αξίας 600.000 ευρώ που φημολογείται πως αγόρασε στην περιοχή του Παπάγου

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου Γιάννης Αϊβάζης

H ζωή τους στο σπίτι

Σε χθεσινή 21/1 έξοδό της, η Μαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών πρωινών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί για να καταγράψουν τα πάντα. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την καθημερινότητα της και τη ζωή της στο σπίτι με τον σύζυγό της και την κόρη τους.

«Στο σπίτι είμαι λίγο παστρικιά. Μου αρέσει να καθαρίσω και να ξεσκαρταρίζω. Ταυτόχρονα η αγαπημένη μου συνήθεια είναι μια γωνιά συγκεκριμένη στο σπίτι, δική μου, ενεργειακή. Κάθομαι διαβάζω, μιλάω με τον εαυτό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η ίδια.