Θρήνος για τον Τάσο Ποτσέπη

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έφυγες»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Τάσο Ποτσέπη

Θα θυμάστε σίγουρα τον Τάσο Ποτσέπη να φωνάζει χαρακτηριστικά «Αγάπη Μόνο» και να φιλάει με πάθος τα μπράτσα του, ενώ αν τον ψάξετε κατά… 99% θα τον βρείτε να γυμνάζεται. Το Ιstagram του είναι γεμάτο με φωτογραφίες παραλίας προφανώς… χωρίς μπλούζα, ενώ καταχωνιασμένες είναι και κάποιες εικόνες αγκαλιά με τη Τζούλια Αλεξανδράτου!

Ο Τάσος Ποτσέπης που πριν από κάποιους μήνες τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω υβριστικής επίθεσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε εδώ τι συνέβη) σήμερα πενθεί ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο νεαρός Εδεσσαίος έκανε γνωστό πως έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος του πατέρας.

Η ανάρτηση του Τάσου Ποτσέπη

«Μπαμπάκα μου, δεν αντέχω μπαμπά, δεν μπορώ να το πιστέψω πως έφυγες μπαμπά μου. Μπαμπάκα μου τόσο νέος, μπαμπάκα μου έλα να σε πάρω μια ακόμη αγκαλιά, μπαμπάκα μου είμαι συντετριμμένος. Μπαμπάκα μου τώρα μας βλέπεις από ψηλά. Μπαμπά μου σ'αγαπώ. Μπαμπά μου γύρνα πίσω να σε ξαναδώ μια τελευταία φορά ψυχούλα μου. Καλό παράδεισο να έχεις μπαμπά. Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σε σκεπάζει.

Όρθιος, χαμογελαστός ως την τελευταία στιγμή. Θα ανταμώσουμε ξανά μπαμπάκα μου. Πως θα αντέξουμε τον πικρό πόνο μακριά σου μπαμπά. Αιωνία η μνήμη σου μπαμπάκα μου. Τόσο πολύ σ'αγαπούσαμε ως οικογένεια και όλος ο κόσμος πάντα τα καλύτερα έλεγε για εσένα μπαμπά. Σ' αγαπώ μπαμπά! Ποτσέπης Νικόλαος ετών 67, αθάνατος», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του και δημοσίευσε ένα βίντεο από την στιγμή που πέταξε χώμα πάνω στο φέρετρο του πατέρα του (δείτε το εδώ).