Η επική απάντηση του Snik σε ερώτηση για τον Γιώργο Νταλάρα: «Είναι αυτός που ήταν με τη Βίσση; Ρε φίλε...»

«Έχουμε κάνει και εμείς λάθη, δεν είναι κανένας αλάνθαστος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κάμερα του Πρωινού εντόπισε τον Snik με τις δηλώσεις του γνωστού τράπερ να προβάλλονται την Δευτέρα 22/1. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ο ίδιος η μία εξ αυτών αφορούσε στην πολύ πρόσφατη έκρηξη του Γιώργου Νταλάρα στις κάμερες (δείτε εδώ).

Ο τραγουδιστής μετά από έντονη πίεση, που δέχτηκε από ρεπόρτερς είδαμε να βγαίνει εκτός εαυτού αναφέροντάς τους μεταξύ άλλων, πως αυτό που κάνουν δεν λέγεται ''δημοσιογραφία''. Ο Snik λοιπόν κλήθηκε να πάρει θέση επί του θέματος.

Με το γνωστό λοιπόν ύφος, που απαντάει συνήθως ο τράπερ τόνισε, πως αφενός σέβεται τον Γιώργο Νταλάρα, αφετέρου δεν ήταν σίγουρος για το ποιος είναι - ρωτώντας μάλιστα αν ήταν εκείνος, που είχε σχέση με την Άννα Βίσση.

Οι δηλώσεις του Snik για τον Γιώργο Νταλάρα

«Κοίτα, φωνητική δεν έχω κάνει μπορεί να είμαι φάλτσος - τώρα ο Νταλάρας τι είπε...Είναι ο Νταλάρας. Έχει χρόνια πίσω του, που τον σέβομαι, δεν είμαστε όπως είμαστε πέρυσι ή πρόπερσι. Έχουμε κάνει και εμείς λάθη, δεν είναι κανένας αλάνθαστος.

Δεν τα άκουσα αυτά για τον Νταλάρα, που μου λες. Έχω να τον ακούσω πάρα πολλά χρόνια! Είναι αυτός που ήταν με τη Βίσση; Ρε φίλε, άμα μου τον δείξεις θα τον καταλάβω», είπε ο Snik.

Χαμός στο twitter μετά τις δηλώσεις του Νταλάρα

Σχετικά με τον Γιώργο Ναταλάρα, τοποθετήθηκε και το twitter, με τους χρήστες να παίρνουν θέση. Άλλοι μίλησαν χιουμοριστικά, άλλοι συμφώνησαν μαζί του αναφέροντας πως επιτέλους κάποιος έπρεπε να τα πει αυτή, ενώ άλλοι ξέσπασαν εναντίον του.