Γενέθλια με άρωμα Survivor για τον Στάθη Σχίζα: Οι δύο τεράστιες τούρτες και οι ηχηρές απουσίες από το πάρτι του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 21/1 ο Στάθης Σχίζας είχε τα γενέθλιά του με τον γνωστό επιχειρηματία και πρώην νικητή του Survivor να τα γιορτάζει με καλούς του φίλους από το ριάλιτι στο μαγαζί, που άνοιξε ο ίδιος πριν από λίγους μήνες στο Κολωνάκι.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο Adele εξασφαλίζοντας πλάνα από το πάρτι αλλά και από τη στιγμή, που ο Στάθης Σχίζας έσβησε όχι μία αλλά δύο τούρτες με τα 32 κεράκια του. Το χαμόγελό του έλαμπε με τον ίδιο να δείχνει ευτυχισμένος καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το τι τον απωθεί σε μία γυναίκα).

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Στάθη Σχίζα

Να τονίσουμε εδώ, πως μεταξύ των προσώπων που έδωσαν το παρόν στα γενέθλια του Στάθη Σχίζα ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας , η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στάθης Σχίζας - Γενέθλια
Στάθης Σχίζας - τούρτα

Στάθης Σχίζας  - Παίκτες survivor - γενέθλια
Στάθης Σχίζας - 32 χρονών
Στάθης Σχίζας - Πάρτι γενεθλίων - Survivors

Οι δηλώσεις του για την Παναγιώταρου μετά από τον χωρισμό

«Μπορεί να μην είχαμε χωρίσει με την Αλεξάνδρα αν δεν έμπαινα στο Survivor all star. Το μετάνιωσα για δικούς μου λόγους. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, να καταπατήσει τις αξίες, τα πιστεύω του, το πως έχει μεγαλώσει. Εγώ δεν είμαι τόσο φιλοχρήματος.

Ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει πρόσφατα, συναντήθηκε έξω, είχαμε μια αψιμαχία εντάξει, εκεί έμεινε, ό,τι έγινε έμεινε μεταξύ μας. Ανάλογα δίνεις δεύτερες ευκαιρίες. Είμαστε κοντά εκεί στο τετράγωνο στο Κολωνάκι. Δεν έχουμε αρχίσει να μιλάμε, αλλά η αλήθεια είναι, ότι έχει καταλαγιάσει το πολεμικό κλίμα, δεν θα γίνουμε κολλητοί, δεν νομίζω, πως μπορούμε να γίνουμε φίλοι μετά από σχέση ζευγαριού, δεν είχαμε και τέτοια σχέση...», είχε πει πριν από δύο μήνες ο Στάθης Σχίζας στη Οδός Ζαρίφη 2.