Κατερίνα Γερονικολού: «Πήγα στη Μιμή Ντενίση και μου είπε ότι είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη το ρόλο»

Το παρασκήνιο ανάμεσα στην νυν σύντροφο και στην πρώην σύζυγο του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 22/1 στην εκπομπή Ελένη με την ηθοποιό να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με τα επαγγελματικά της πλάνα, τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την αρχή της καριέρας της.

Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε λοιπόν η Κατερίνα Γερονικολού, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε μια ιστορία του παρελθόντος σχετικά με έναν θεατρικό ρόλο, που η ίδια είχε χάσει από την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, Βάσω Λασκαράκη (δείτε εδώ τις σχέσεις της Γερονικολού με τη μικρή Εύα).

Μπορεί λοιπόν η Γερονικολού να μην πήρε το ρόλο, αφού τον είχε προλάβει η Λασκαράκη, ωστόσο η Μιμή Ντενίση δεν ξέχασε την υπόσχεση που είχε δώσει στην πρώτη και έτσι ύστερα από μήνες, της έδωσε την ευκαιρία να πάρει τον ίδιο ρόλο.

Η αποκάλυψη της Κατερίνα Γερονικολού για τη Βάσω Λασκαράκη

«Με τη Μιμή Ντενίση συνεργαζόμαστε ουσιαστικά μαζί 14 χρόνια. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική θεατρική παράσταση. Έχει πολλή πλάκα το πως με διάλεξε, γιατί τότε ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη και ανέβαζε το ''Άνθος του κάκτου''. Μου είπε έλεγε τότε ο Βλαδίμηρος ότι υπάρχει ένας ρόλος, που σου πάει πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση για να της πω να με δει σαν οντισιόν.

Με παρότρυνε να το κάνω αυτό, το έκανα και πήγα στο γραφείο της και μου είπε ότι δυστυχώς έχω κλείσει, αλλά ήθελα να με γνωρίσει. Είχε κλείσει εν τω μεταξύ η Βάσω Λασκαράκη αυτό το ρόλο. Όταν έφυγε η Βάσω Λασκαράκη, τότε με πήρε η Μιμή και μου είπε έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.