Μάρα Ζαχαρέα: Σπάνια βραδινή εμφάνιση με τον γιο της στα μπουζούκια - Υπέρλαμπρη με φόρεμα παγιέτα η δημοσιογράφος

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Μάρα Ζαχαρέα διασκέδασε στο Nox κάνοντας μια σπάνια βραδινή έξοδο μαζί με τον γιο της, Βασίλη Ρουσόπουλο τον οποίο έχει αποκτήσει με τον επί 31 χρόνια αγαπημένο της σύζυγο, Θοδωρή Ρουσόπουλο (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για εκείνον).

Μαμά και γιος λοιπόν απαθανατίστηκαν από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr, που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος κα η Ελένη Φουρέιρα. Οι δύο τους ήταν σε ανεβασμένη διάθεση, χαμογελώντας στην κάμερα.

Η βραδινή έξοδος της Μάρας Ζαχαρέα με τον γιο της, Βασίλη Ρουσόπουλο

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Μάρα Ζαχαρέα εντυπωσιάζει και στις βραδινές εξόδους της, έχοντας επιλέξει αυτή τη φορά ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτα και μωβ αποχρώσεις συνδυάζοντας το με καλσόν σε σκούρα απόχρωση.

Μάρα Ζαχαρέα - Γιος

Η αποκάλυψη της Ζαχαρέα για τη γνωριμία με το σύζυγό της και το γάμο τους

«Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Πρώτη φορά που τον είδα από κοντά ήταν σε ρεπορτάζ. Στα γραφεία τότε του Συνασπισμού της Αριστεράς στην Ομόνοια. Εκεί τον είδα πρώτη φορά. Τον είχα δει στην τηλεόραση και μου είχε αρέσει… Ήμουν με την Ελένη Καλογεροπούλου, η οποία έκλαιγε τότε επειδή είχε χωρίσει με κάποιον άλλον που είναι κι αυτός δημοσιογράφος, είχε σκύψει και δεν έβλεπε. Ξαφνικά βλέπω στην τηλεόραση τον Θόδωρο και αρχίζω και την σκουνταώ και της λέω “ξύπνα Ελένη”.

Ήθελα να μου πει ποιος είναι αυτός. Εγώ είχα έρθει από την Αγγλία, όπου και έκανα μεταπτυχιακό και ήμουν λίγους μήνες στη δημοσιογραφία και δεν ήξερα πολύ κόσμο και της λέω: “Ελένη μου αυτόν τον ξέρεις; Τον ξέρω είναι ο φίλος μου ο Θεόδωρος, να μου γνωρίσεις αυτόν γιατί εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ. Ήταν στην αρχή πολύ τυπικός και σοβαρός. Αλλά μετά…

Τον είδα στην τηλεόραση και είπα πως θέλω να τον παντρευτώ. Πρόταση γάμου δεν έγινε ακριβώς, γιατί αρχίσαμε να ζούμε μαζί σχετικά σύντομα, μέσα σε 5-6 μήνες. Και πέρασαν 3-4 χρόνια και του είπα τι θα γίνει, πως θα προχωρήσει αυτό; Και άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα», είχε πει η Μάρα Ζαχαρέα πριν από ένα χρόνο στο The 2night show για τον σύζυγό της.