The Chase – Ο Πάνος Δημάκης αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που κέρδισε από τα τηλεπαιχνίδια: «Από εκεί αγόρασα το σπίτι μου»

Δυνατός παίκτης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
The Chase – Ο Πάνος Δημάκης αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που κέρδισε από τα τηλεπαιχνίδια: «Από εκεί αγόρασα το σπίτι μου»

Στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) ο Πάνος Δημάκης, το «Γεράκι», από το παιχνίδι του Mega «The Chase». Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το βιβλίο του με τίτλο «17 Κλωστές», που έγινε σειρά από τον Σωτήρη Τσαφούλια, αποκάλυψε και την ιστορία πίσω από τη γνωριμία του με την παρουσιάστρια του παιχνιδιού στο οποίο συμμετέχει ως Chaser, καθώς και για τα υπέρογκα ποσά που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα από τα διάφορα τηλεπαιχνίδια που έχει λάβει μέρος.

Αρχικά ο Πάνος Δημάκης δήλωσε για την παρουσιάστριά του: «Τη Μαρία Μπεκατώρου τη γνώρισα στο Still Standing, όπου είχα παίξει και είχα κερδίσει. Αυτό που εκτιμούσα στη Μαρία και της το είχα πει από τότε, είναι ότι ακόμα και τώρα λέει πόσο ευγνώμων νιώθει, που έχει κατακτήσει και θα μπορούσε να μην το πει. Αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ τώρα. Σίγουρα έχω προσπαθήσει πολύ στη ζωή μου, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω χαρά και ευγνωμοσύνη για ό,τι συμβαίνει. Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ποτέ».

Περιγράφοντας τις αντιδράσεις στον δρόμο, το «Γεράκι» δήλωσε: «Καμιά φορά με πιάνουν και μου λένε: “Έλα πες μας, ότι σας τα λένε”. Τους εξηγώ ότι δεν μας λένε τίποτα, εξάλλου δεν έχει βγει ποτέ παίκτης που να έχασε και να πει ότι γίνεται κομπίνα. Άλλοι λένε: “Μήπως σας έχουν δώσει 1000 ερωτήσεις και τις έχετε διαβάσει; Λες και είναι εύκολο να μάθεις τόσες απαντήσεις!»

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει συνολικά το «Γεράκι» του «The Chase»;

Στη συνέχεια ο Πάνος Δημάκης αποκάλυψε: «Πήγαινα από τα 25 μου σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων, έχω πάει σε 10, κέρδισα στα 7-8, και αγόρασα το σπίτι μου από εκεί. Από το “Θησαυροφυλάκιο” με τον Μικρούτσικο είχα κερδίσει 55.000 ευρώ, στο “Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;” με την Αλιμπέρτη 50.000 ευρώ, στο “Still Standing” 30.000. Συνολικά είναι περίπου 190.000 ευρώ».

Κλείνοντας αποκάλυψε και τον τρόπο που τον επέλεξαν: «Έγιναν πάρα πολλά τεστ, δοκιμαστικά μπροστά στην κάμερα για να μας επιλέξουν. Σίγουρα επέλεξαν και ανθρώπους που είχαν μία γκάμα. Στα τηλεπαιχνίδια με οδήγησαν οι γνώσεις μου, έβλεπα τη “Mega Banca” και το “Δέκα με τόνο”, ήξερα τις ερωτήσεις. Στα 25 ξεπέρασα τη συστολή που είχα και συνειδητοποίησα ότι δεν έχω θέμα με την κάμερα. Τώρα πια δεν τη σκέφτομαι. Δεν πήγαινα για την εμπειρία, αλλά για να κερδίσω λεφτά και να λέω ιστορίες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλίας Αλεξίου: «Είμαι νευρικός οδηγός, μετά το Chase δεν μπορώ να... φιλοδωρήσω κόσμο με τη γνωστή χειρονομία...»

Ηλίας Αλεξίου: «Δεν παντρεύτηκα την πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από τη ζωή μου» - Η καταγωγή και η σύζυγος του "Αδέκαστου Επιθεωρητή" από το The Chase

Ηλίας Αλεξίου – Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής του Chase αποκαλύπτει: «Δεν ήταν επιλογή μου να χάσω κιλά, ήταν θέμα υγείας»

Μαρία Μάρκου: «Έψαξα τον μπαμπά στις σχέσεις μου αλλά...» - H "Γυναίκα με τα Μαύρα" ανοίγει τα χαρτιά της για τα προσωπικά και την καριέρα της

Μαρία Μάρκου - Η «γυναίκα με τα μαύρα» απ' το Chase αποκαλύπτει: «Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα καταφύγιο στον Χάρι Πότερ»

The Chase: Πρεμιέρα στα πορτοκαλί για τη Μαρία Μπεκατώρου - Οι σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι

The Chase: Είναι μόνο 23 χρονών και είχε συμμετάσχει ως παίκτης - Αυτός είναι ο 5ος κυνηγός

The Chase: Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Μπεκατώρου στη πρεμιέρα - Ακοινώθηκαν αλλαγές για το τηλεπαιχνίδι του MEGA